Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα και γέμισε με πάνω από 230.000 Ευχαριστώ τις καρδιές των ανθρώπων της καθαριότητας

0

Η πρωτοβουλία «Καθαρή Εβδομάδα» με την υποστήριξη της εταιρείας συστημάτων καθαρισμού Kärcher Greece πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά. Η «Καθαρή Εβδομάδα» ξεκίνησε την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε επτά ημέρες μετά, στις 3 Δεκεμβρίου. Η καμπάνια αφύπνισης, όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένη σε όλους όσους φροντίζουν τους χώρους μας να είναι καθαροί.

7 ημέρες αφιερωμένες στους Πρωταγωνιστές της Καθαριότητας, καθώς χάρη σε αυτούς τους εργαζόμενους, οι πολίτες απολαμβάνουν χώρους και πόλεις φιλικές προς τον άνθρωπο. Το «Ευχαριστώ» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ημερών, αφού η λέξη αυτή αποτελεί και τον βασικό στόχο της «Καθαρής Εβδομάδας».

Τρεις κίτρινες καρδιές φώτισαν με το χρώμα τους, όπως κάθε χρόνο συμβολικά διαφορετικά σημεία στη χώρα. Η πρώτη κίτρινη καρδιά φωταγώγησε την πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η επόμενη καρδιά ταξίδεψε μέχρι την πλατεία Βασιλέως Γεωργίου στην Καλαμάτα και η τρίτη καρδιά άναψε στην πόλη του Αγρινίου. Τρεις φωταγωγήσεις, με ξεχωριστούς υποστηρικτές στην καθεμία φωταγώγηση, με ένα κοινό όμως μήνυμα, αυτό της ευγνωμοσύνης αλλά και της δύναμης να ακουστεί η λέξη «Ευχαριστώ» σε όλους όσους φροντίζουν να είναι οι πόλεις μας, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι καθαροί.

Θερμοί υποστηρικτές της δράσης οι Δήμαρχοι των πόλεων που φιλοξένησαν τις καρδιές, κ.κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος, Αθανάσιος Βασιλόπουλος και Γιώργος Παπαναστασίου. Οι φωταγωγήσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία σημαντικών εξίσου υποστηρικτών όπως η Παρουσιάστρια και Δημοσιογράφος Μαρία Ηλιάκη, ο Παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας και ο Σεφ Γιώργος Τσούλης.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με δράσεις σε όλη τη χώρα, ο φορέας Humanity Greece, ο όμιλος Καρυδάκης Media και η DPG Digital Media Group αγκάλιασαν την «Καθαρή Εβδομάδα» και όλοι μαζί συνέβαλλαν στο ηχηρό μήνυμα της ευγνωμοσύνης. Παράλληλα τα καταστήματα Pet City ανάρτησαν ένα ειδικό αυτοκόλλητο στις βιτρίνες των 92 καταστημάτων τους με το μήνυμα και ένα ειδικό QR code που οδηγούσε στο https://katharievdomada.gr/ ώστε να οι επισκέπτες των καταστημάτων να πουν συμβολικά το δικό τους ευχαριστώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας» κεντρικά σημεία σε όλη τη χώρα φωταγωγήθηκαν με κίτρινο χρώμα για να εκφραστεί από όλους το μεγαλύτερο συμβολικό «Ευχαριστώ» μιας μικρής αλλά συνάμα μαγικής λέξης.

Μέσω της υποστήριξης της ενέργειας αυτής, η εταιρεία Kärcher Greece υπενθυμίζει στο κοινό πως δεν πρωτοπορεί μόνο στα συστήματα καθαρισμού αλλά στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία «Καθαρή Εβδομάδα» προβάλλοντας το κοινωνικό της προφίλ και την ευαισθητοποίησή της σε δράσεις κοινής ωφέλειας. Με υπευθυνότητα και συλλογικότητα, η Kärcher Greece ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες της χώρας και δηλώνει παρών με πράξεις!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.