Η κουζίνα των Simpsons στη πραγματικότητα

0

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να ανακαινίσει το σπίτι τους, φυσικά θα πρέπει να αποφασίσουν από κοινού προκειμένου η κουζίνα να είναι λειτουργική. Αλλά αυτό δεν ισχύει για ένα ζευγάρι. Όταν η Marcia Andreychuk και  ο Joel Hamilton αποφάσισαν να ανακαινίσουν τη κουζίνα τους, μια καταπληκτική ιδέα πέρασε από το μυαλό τους, να αντιγράψουν την εικονική κουζίνα της Marge από τους Simpsons.

Για να βεβαιωθεί ότι θα το κάνει σωστά φρόντισε να τοποθετήσει μια φωτογραφία της κουζίνας της Marge στη δική της κουζίνα πριν αρχίσει την ανακαίνιση. Από τις κουρτίνες με το καλαμπόκι μέχρι το χρωματιστό πλακάκι καθώς και τα πόμολα, ο χώρος είναι ένα σοβαρά εντυπωσιακό δημιούργημα ειδικά για τους οπαδούς της συγκεκριμένης σειράς.

1

Το ζευγάρι έχει εμμονή με τους Simpsons όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο Joel ενώ προσθέτει: » όταν έχω μια άσχημη μέρα έρχομαι σπίτι και πέφτω πάνω στους Simpsons και όλα είναι καλύτερα.»

Όσο για το τέλος, η Μάρσια είπε πως το υπόγειο θα ανακαινιστεί με ένα άλλο σκηνικό της επιτυχημένης σειράς. Και εμείς απλώς αναμένουμε!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.