Τα κομψά αντικείμενα που βρίσκουμε σε ένα σπίτι μιας 20χρονης

0

Αν λατρεύετε την εσωτερική διακόσμηση όπως και εμείς τότε σίγουρα έχετε φροντίσει να βάλετε τις πινελιές σας στον χώρο σας από αρκετά μικρή ηλικία. Από το να διαλέξετε το τέλειο χρώμα για το παιδικό σας δωμάτιο μέχρι να φτιάξετε το εφηβικό σας δωμάτιο σε μεγαλύτερη ηλικία αλλά και τέλος πλέον στη σχολή να διακοσμήσετε ένα ολόκληρο διαμέρισμα. Ενώ μπορεί να μην έχετε αρκετά χρήματα ή το σπίτι να είναι αρκετά μικρό ξέρετε ποια είναι ακριβώς τα σωστά αξεσουάρ για το σπίτι σας. Γι αυτό και εμείς θα σας επισημάνουμε τι θα πρέπει να αγοράσετε για να ξεχωρίσετε:

Ένα κομμάτι τέχνης δίνει άλλο αέρα στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε ακόμα και αφίσα αρκεί να είναι δημιουργικό. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία το ebay αλλά και οι υπαίθριες αγορές είναι γεμάτες από εντυπωσιακούς πίνακες για το σαλόνι σας.

111

 

Ένα χαλί σε τολμηρό χρώμα μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και τους τοίχους που θα ήθελες να βάψεις αλλά δεν μπορείς. Μπορείς με αυτόν τον τρόπο να ρυθμίσεις την παλέτα των χρωμάτων από το μηδέν. Έντονα prints και έντονα χρώματα είναι ο σωστός συνδυασμός για να αλλάξετε τον χώρο σας αμέσως χωρίς να βάψετε τους τοίχους.

222

 

Ένα τραπεζάκι για τον καφέ φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικό όταν πάνω του βρίσκονται εντυπωσιακά βιβλία τα οποία μπορούν να ξεφυλλίσουν οι φίλοι σας καθώς αυτό αποκαλύπτει αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας. Έτσι είναι αυτονόητο ότι τα κορίτσια που αγαπούν το στυλ έχουν πάντα ένα τουλάχιστον βιβλίο πάνω στο τραπέζι τους.

333

Τα χρόνια που θα περάσεις στη σχολή είναι τα πιο όμορφα και επειδή οι προπόσεις θα είναι πολλές δε γίνεται να μην έχεις ποτήρια σαμπάνιας. Τα κομψά κορίτσια γνωρίζουν ότι η σαμπάνια πρέπει να σερβίρεται στα σωστά ποτήρια.

444

Τα μαξιλάρια είναι ένας τρόπος να προσθέσεις χρώμα σε σοκαριστικά λογική τιμή. Διάλεξε τα χρώματα που σ αρέσουν και αν έχουν και prints τότε ακόμα καλύτερα γιατί μπορείς να παίξεις με περισσότερα χρώματα σε σχέση με τα μονόχρωμα.

555

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.