Η LG λανσάρει νέο ψυγείο ντουλάπα InstaView ™ με MoodUP ™ στην ελληνική αγορά

0

Η LG Electronics (LG) λανσάρει στην ελληνική αγορά το πρωτοποριακό ψυγείο ντουλάπα InstaView™ με MoodUP™, που φέρνει χρώμα στην κουζίνα σας και φτιάχνει τη διάθεση σας, παίζοντας την αγαπημένη σας μουσική. Το ψυγείο αυτό ξεχωρίζει για τα LED πάνελ στις πόρτες που αλλάζουν χρώματα μέσα από την εφαρμογή LG ThinQ™, καθώς και για το ενσωματωμένο ηχείο που διαθέτει και σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Η νέα προσθήκη στην ευρεία γκάμα ψυγείων της LG, αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τη δέσμευση της να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες και τρόπους ζωής των καταναλωτών, δημιουργώντας νέες τάσεις στο χώρο των οικιακών συσκευών. Το μοναδικό αυτό ψυγείο ντουλάπα InstaView™ με MoodUP™, μέσω των προηγμένων τεχνολογιών που διαθέτει, διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα και προσφέρει μία νέα εμπειρία στην κουζίνα, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων στις LED πόρτες του βάσει των δικών σας προτιμήσεων και διαθέσεων.

Η νέα συσκευή προσφέρει μία διαδραστική και εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς μέσω της εφαρμογής ThinQ™, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από χιλιάδες χρωματικούς συνδυασμούς στα LED πάνελ και να δημιουργήσουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα και αισθητική στην κουζίνα τους. Όταν τα LED πάνελ είναι απενεργοποιημένα, το ψυγείο MoodUP™ διατηρεί ένα Lux Gray και Lux White διακριτικό φινίρισμα, προσφέροντας μία πιο κλασική και κομψή εμφάνιση στην κουζίνα.

Επιπλέον, το νέο ψυγείο διαθέτει το μοναδικό InstaView™ γυάλινο πάνελ πόρτας της LG, που ενισχύει την ευκολία και την ενεργειακή απόδοση, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν στο εσωτερικό του ψυγείου, χωρίς να ανοίξουν την πόρτα. Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποια πόρτα του ψυγείου έχει μείνει ανοιχτή για πολλή ώρα, το πάνελ του ψυγείου αναβοσβήνει, προκειμένου να ενημερωθούν οι χρήστες και να αποφευχθεί η απώλεια κρύου αέρα και η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Επίσης, το καινοτόμο ψυγείο της LG, διαθέτει ένα ηχείο Bluetooth, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπαράγουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και podcasts από streaming εφαρμογές. O LED φωτισμός του ψυγείου, φέρνει μια ατμόσφαιρα διασκέδασης στην κουζίνα, αφού μπορεί να συγχρονιστεί με τον ρυθμό της μουσικής[1]. Επιπλέον η λειτουργία Color Alarm ενισχύει περαιτέρω την αλληλεπίδραση με τους χρήστες, κάνοντας το LED πάνελ της πόρτας να αναβοσβήνει ή να φωτίζει περισσότερο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το ψυγείο ντουλάπα οριζόντιας διάταξης MoodUP™ θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον Ιούνιο 2024.

[1] Το χρώμα του πάνελ της πόρτας αλλάζει αυτόματα όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Party Mode.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!