Το πρώτο κατάστημα που άνοιξε η Praktiker στην Ελλάδα το 1991, ανανεώθηκε ολοκληρωτικά!

0

Η νέα εποχή Praktiker έφτασε και στο πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1991! Το κατάστημα του Ελληνικού (Αγ. Παρασκευής & Τιτάνων 2) ανακαινίστηκε πλήρως και επανασυστήνεται στο καταναλωτικό κοινό με ολοκαίνουριο αέρα!

Η εικόνα του καταστήματος έχει ανανεωθεί εξ ολοκλήρου με τη φωτεινή πρόσοψη και το  νέο λογότυπο της εταιρείας, το οποίο δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της Praktiker ως τον απόλυτο προορισμό για υπηρεσίες και προϊόντα home improvement!

Στα σχεδόν 8.000 τ.μ. του καταστήματος,  οι καταναλωτές θα βρουν χιλιάδες προτάσεις για το σπίτι: Έπιπλα & deco, μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, λύσεις θέρμανσης & ψύξης καθώς και μικροσυσκευές) από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, μια τεράστια έκθεση μπάνιου και δομικών υλικών και φυσικά την πληρέστερη γκάμα εργαλείων & DIY.

Συγχρόνως, στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη κήπου Urban Kipos by Praktiker με πάνω από 750 τ.μ κήπου, θα βρουν τα πάντα για το BBQ, τη βεράντα, τον κήπο και την ταράτσα τους δημιουργώντας έτσι στον δικό τους χώρο την απόλυτη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!

Στο νέο All Services Corner, θα βρουν συγκεντρωμένες όλες τις υπηρεσίες Praktiker, όπως σύνδεσης και επίδειξης, επισκευής, συντήρησης, συναρμολόγησης και εγκατάστασης καθώς και τη δημιουργία αντίγραφων κλειδιών ενώ θα μπορούν να παραλάβουν και τις οnline παραγγελίες τους με την υπηρεσία Click & Collect.

Για όσους αναζητούν λύσεις σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οι Interior & Kipos Experts θα βρίσκονται στη διάθεσή τους.

Τέλος, με πίστη στις αρχές της συμπερίληψης και της προσβασιμότητας, για ένα «Σπίτι Ανοιχτό» σε όλους, το ανακαινισμένο Praktiker στο Ελληνικό είναι προσβάσιμο για άτομα με κινητική, οπτική ή ακουστική αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, και διαθέτει λύσεις και προϊοντικές προτάσεις για την κάλυψη των αναγκών τους.

Το καταναλωτικό κοινό μπορεί επιπλέον να ολοκληρώσει τις αγορές του κάνοντας χρήση ευέλικτων τρόπων πληρωμής, με ή χωρίς πιστωτική κάρτα και με εξόφληση έως 60 δόσεις.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!