Η LG παρουσιάζει το soundbar S70TY και ανεβάζει την οικιακή ψυχαγωγία στα ύψη

0

Η LG Electronics λανσάρει την τελευταία της καινοτομία στην τεχνολογία ήχου, το LG soundbar S70TY. Το soundbar επαναπροσδιορίζει την ηχητική εμπειρία, παρέχοντας καθηλωτικό ήχο και ευκολία για τους λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας.

Το LG soundbar S70TY διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό που συμπληρώνει αβίαστα κάθε χώρο. Ο λεπτός σχεδιασμός και η μινιμαλιστική αισθητική του το καθιστούν την τέλεια προσθήκη σε κάθε οικιακό κινηματογράφο, ενώ συνδυάζεται άψογα με την υπάρχουσα διακόσμηση. Είναι επίσης σχεδιασμένο για να συνδυάζεται με την LG QNED, ενώ με τον βραχίονα Synergy[1] συνδέεται άψογα με μια LG QNED επιτυγχάνοντας αρμονία μεταξύ ήχου και εικόνας.

Το LG soundbar S70TY εξασφαλίζει ότι κάθε ήχος θα αντηχεί με πλούτο και βάθος. Από ισχυρά μπάσα μέχρι κρυστάλλινα υψηλά, αυτό το soundbar προσφέρει μια ηχητική εμπειρία που ξεπερνά τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας.

Με το κεντρικό κανάλι up-firing, ο ήχος του LG soundbar S70TY μοιάζει να έρχεται από τη μέση της LG TV, προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία[2] που βάζει τον χρήστη στο επίκεντρο. Ο χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου[3] προσθέτει ένα εικονικό επίπεδο για τη δημιουργία ηχητικού θόλου και εικονικού επιπέδου.

Το soundbar κάνει τον χρήστη να νιώθει ότι συμμετέχει σε πραγματικά ηχητικά τοπία Dolby Atmos®[4] και DTS:X, από ένα ηχοσύστημα surround 400 W 3.1.1ch και ένα subwoofer, ενώ μετατρέπει τον βασικό ήχο 2 καναλιών σε ήχο πολλαπλών καναλιών[5] για βαθύ ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Το soundbar διαθέτει επίσης AI Sound Pro το οποίο ανιχνεύει περιεχόμενο από μια ευρεία γκάμα ειδών, εφαρμόζει ιδανικές ρυθμίσεις και παράγει το σωστό ήχο ανά διάθεση και είδος.

Για τους λάτρεις του gaming, αυτό το soundbar θα τους κάνει να ακούν με άλλο ήχο το παιχνίδι, προσφέροντας απόλυτο συγχρονισμό με κάθε καρέ χωρίς υποβάθμιση γραφικών. Το VRR/ALLM[6] προσφέρει παιχνίδι χωρίς αλλοιώσεις και χαμηλή καθυστέρηση.

Το LG soundbar S70TY με την απαράμιλλη απόδοση ήχου, τον κομψό σχεδιασμό και τις προηγμένες λειτουργίες του, είναι η τέλεια προσθήκη στην οικιακή ψυχαγωγία.

[1]Ισχύει για τα μοντέλα QNED 2024, QNED 90/QNED 85/QNED 80.
[2] Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται μέσω μιας έρευνας των δικών της προτύπων.
[3] Ο Χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου διατίθεται στις λειτουργίες Cinema και AI Sound Pro. Το μεσαίο επίπεδο δημιουργείται με το κανάλι ηχείου του Soundbar. Οι ήχοι από τα μπροστινά και μπροστινά επάνω ηχεία συνδυάζονται για τη δημιουργία ενός ηχητικού πεδίου. Εάν δεν υπάρχει πίσω ηχείο, το πίσω πεδίο δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Εάν δεν υπάρχει πίσω ηχείο, το πίσω πεδίο δεν μπορεί να δημιουργηθεί.
[4] Τα Dolby και Dolby Vision είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Το σύμβολο διπλού D αποτελεί εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation.
[5] Ο έξυπνος αλγόριθμος upmixing εφαρμόζει τον ήχο για κάθε κανάλι στις λειτουργίες AI Sound Pro, Cinema, Clear Voice Pro, Game και Sports. Η εμπειρία ήχου πολλαπλών καναλιών λειτουργεί μέσω ενός έξυπνου αλγορίθμου upmixing. Αυτός ο αλγόριθμος δεν εφαρμόζεται στις λειτουργίες Standard ή Music. Το Bass Blast δεν χρησιμοποιεί τον έξυπνο αλγόριθμο upmixing, αλλά αντιγράφει πληροφορίες 2ch και το αποτέλεσμα εξάγεται από όλα τα κανάλια.
[6] Η Τηλεόραση, το soundbar και η κονσόλα πρέπει να υποστηρίζουν VRR/ALLM. Το VRR passthrough περιορίζεται σε περιεχόμενο 60 Hz. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη τη στιγμή της αγοράς. Μπορεί να απαιτείται ενημέρωση λογισμικού. Απαιτείται σύνδεση δικτύου για την ενημέρωση. Το HDCP 2.3 υποστηρίζει περιεχόμενο 4K. Η υποστήριξη 120 Hz διαφέρει ανά συσκευή, με υποστήριξη έως YCbCr4:2:0 για 4K.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!