Η LG SIGNATURE συνεργάζεται με παγκοσμίως αναγνωρισμένα ιδρύματα τέχνης και πολιτισμού

0

Η LG SIGNATURE ενώνει ξανά τον κόσμο της τέχνης και της τεχνολογίας, αξιοποιώντας τις συνεργασίες της με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην τέχνη και τον πολιτισμό. Στην digital campaign της LG SIGNATURE συμμετέχουν  παγκοσμίως γνωστά ιδρύματα όπως το Russia Pushkin State Museum of Fine Arts της Ρωσίας, το American Ballet Theater (ABT) και το La Scala opera house.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην αξία και τη σημασία της τέχνης, η LG ήρθε σε συμφωνία με το Pushkin State Museum of Fine Arts στη Μόσχα όπου μέσω της συνεργασίας με τo National Priorities project, τη ρωσική κυβερνητική οργάνωση, η LG SIGNATURE βοηθά σημαντικά στο εθνικό έργο της χώρας- την ψηφιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της. Εκτός από αυτήν την τεράστια δέσμευση, το National Priorities αναλαμβάνει επίσης σημαντικές πρωτοβουλίες στους τομείς της υγείας, της δημογραφίας, της οικονομίας και της οικολογίας.

Εκλεπτυσμένα brands και διακεκριμένοι συνεργάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ψηφιακή καμπάνια προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο

Σε αυτό το πλαίσιο, η LG SIGNATURE αιχμαλωτίζει εξαιρετικά λεπτομερείς κινηματογραφικές εικόνες από μερικά από τα αριστουργήματα της  εντυπωσιακής συλλογής του Pushkin. Η τηλεόραση LG SIGNATURE OLED 8K θα τοποθετηθεί επίσης σε επερχόμενες μουσικές εκδηλώσεις, προβάλλοντας εκπληκτικές εικόνες ανάλυσης 8K και βίντεο των έργων τέχνης αποκαλύπτοντας την απίστευτη ικανότητα και τις τεχνικές ορισμένων από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ιστορίας. Το Pushkin και η LG SIGNATURE θα μεταλαμπαδεύσουν την ομορφιά της τέχνης σε περισσότερο κόσμο μέσω ενός αριθμού ψηφιακών έργων, ξεκινώντας με τη δημιουργία μιας σειράς εικονικών περιηγήσεων των αναγνωρισμένων εκθεμάτων του μουσείου, οι οποίες θα είναι δωρεάν διαθέσιμες στην κορυφαία διαδικτυακή video streaming υπηρεσία της Ρωσίας, IVI (ivi.ru).

Η LG SIGNATURE, μεγάλος χορηγός και Παγκόσμιος Συνεργάτης Ηλεκτρονικών του American Ballet Theater (ABT), συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την κορυφαία εταιρεία μπαλέτου της Αμερικής για μια απολαυστική εορταστική εμπειρία για τους λάτρεις του χορού. Φέτος, το brand πολυτελείας θα δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πιο συναρπαστικές στιγμές από την παράσταση The Nutcracker από το ABT μέσω της χορηγίας της για την παγκοσμίως πρώτη 8K Ultra HD παραγωγή. Με δημιουργό τον διάσημο χορογράφο και καλλιτεχνικό μέλος του ABT, τον Alexei Ratmansky, και κύριους χορευτές την Isabella Boylston και τον James Whiteside, η μαγική παράσταση καταγράφηκε στο High Line Hotel στη Νέα Υόρκη. Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές κυκλοφόρησε στις 4 Δεκεμβρίου στα κανάλια YouTube ABT και LG SIGNATURE.

Στην Ιταλία, η LG SIGNATURE συνεργάστηκε με την Bellavista, ένα από τα πιο αξιόλογα οινοποιεία στην περίφημη περιοχή Franciacorta της χώρας, για να προσφέρει μια ξεχωριστή διαδικτυακή εμπειρία. Στην εικονική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν οι κορυφαίες λύσεις της LG SIGNATURE και η συναρπαστική ιστορία της εξέλιξης της Bellavista από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μία παγκοσμίως σεβαστή παραγωγή με ποικιλία εκλεκτού αφρώδους οίνου. Μέσα από τις εξαιρετικές δημιουργίες του οινοποιείου και την πρωτοποριακή τεχνολογία και τον σχεδιασμό του LG SIGNATURE Wine Cellar, επικοινωνήθηκε το μοναδικό στιλ των κρασιών Bellavista Franciacorta και η σημαντικότητα για την κατάλληλη αποθήκευση του κρασιού.

Η LG SIGNATURE έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τη La Scala, την ιστορική όπερα που βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας της οποίας είναι μεγάλος χορηγός από πέρυσι. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, θα δημοσιεύσει ένα βίντεο της αγαπημένης όπερας Rigoletto του Giuseppe Verdi (το οποίο ερμηνεύεται στη La Scala) στο site της www.LGSIGNATURE.com.

 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και ελπίζουμε ότι η σειρά των καλλιτεχνικών, μαγικών εμπειριών που παρουσιάζονται στη νέα μας digital campaign θα ενθουσιάσει και θα συναρπάσει τους καταναλωτές παγκοσμίως», δήλωσε ο Kim Jin-hong, Eπικεφαλής της LG Electronics Global Marketing Center. «Χάρη στα εξαιρετικά προϊόντα της LG SIGNATURE, η προβολή των έργων από κορυφαίους φορείς της τέχνης και του πολιτισμού παγκοσμίως καθίσταται ιδανική για να την απολαύσετε με τους αγαπημένους σας ενώ χαλαρώνετε στο σπίτι».

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.