Οργανώστε την τέλεια βραδιά σινεμά για τα παιδιά σας!

0

Τα παιδιά, όπως και εμείς, έχουν κουραστεί συναισθηματικά από την εκτεταμένη παραμονή στο σπίτι. Εκείνα όμως, σε αντίθεση με εμάς, δεν έχουν πλήρη αντίληψη του τι συμβαίνει. Τους λείπουν οι φίλοι τους και η αλλαγή στην καθημερινότητά τους τα έχει αποσυντονίσει σημαντικά. Μπορείτε να οργανώσετε μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένοι σε εκείνα, ώστε να ξεχάσουν για λίγο στην καραντίνα και να περάσουν τόσο όμορφα που θα το θυμούνται για καιρό. Αφιερώστε όλη σας την προσοχή στα παιδιά, φροντίστε τα φτιάχοντάς τους μερικά σνακ που θα λατρέψουν, βάλτε να δουν τις αγαπημένες τους ταινίες και δείτε τα να ενθουσιάζονται.

Για να οργανώσουμε την τέλεια βραδιά για τα παιδιά μας θα έχουμε ως βοηθό την σειρά ‘Party Time’ της Ariete

Όταν βάλετε την αγαπημένη τους ταινία στην τηλεόραση (μαντεύουμε πως πρόκειται είτε για το Cars είτε για το Frozen), φροντίστε τα με λίγο σπιτικό pop corn, τόσο νόστιμο όσο και του σινεμά.

Η συσκευή της Ariete Pop Corn Maker είναι ό,τι πρέπει για να έχουμε μόλις σε 2 λεπτά ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ για όλη την οικογένεια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο καλαμπόκι, που βρίσκει κανείς σε κάθε μάρκετ. Το καλύτερο; το έχουμε φτιάξει εμείς, οπότε δεν ανησυχούμε για συντηρητικά, λιπαρά κτλ. Έχει και σχεδιασμό που θυμίζει πραγματικά σινεμά από άλλη εποχή.

Ξέρετε τι άλλο λατρεύουν οι μικροί μας φίλοι; Το μαλλί της γριάς φυσικά! Μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να πάμε να τους πάρουμε, ποιος είπε όμως ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι;

Η συσκευή Cotton Candy Maker από την Ariete είναι απλή και εύκολη στη χρήση της. Δεν χρειάζεται να είμαστε μάστερ του μαλλιού της γριάς για να το φτιάξουμε. Απλά ρίχνουμε την ζάχαρη με χρώμα στην μηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες της. Σε λίγα μόνο λεπτά παρέχει αυθεντικό μαλλί της γριάς. Ακόμη, με τον retro σχεδιασμό της με έμπνευση την δεκαετία του ’50, αποτελεί στολίδι για την κουζίνα μας.

Ξέρετε πως θα τα κάνετε να χαρούν ακόμη περισσότερο; Αφήστε τα και εκείνα να βοηθήσουν στην διαδικασία του να φτιάξετε το pop corn ή το μαλλί της γριάς. Πείτε τους να γίνουν οι μικροί σας βοηθοί. Να ρίξουν εκείνα το καλαμπόκι ή την ζάχαρη στην μηχανή και να πατήσουν το κουμπί που θα αρχίσει να φτιάχνει τα αγαπημένα τους σνακ. Φυσικά, όλα αυτά με την επιβλέψή σας, ακόμη και εάν οι μηχανές της Ariete είναι πανεύκολες στην χρήση.

Σε κάθε περίπτωση θα έχετε οργανώσει την τέλεια βραδιά για εκείνα!

Facebook: @ArieteGreece  https://www.facebook.com/arietegreece/

Instagram: @arietegreece  https://www.instagram.com/arietegreece/

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.