Η LG συστήνει τις νέες καινοτομίες στην πλύση με το νέας τεχνολογίας ΑΙ πλυντήριο ρούχων

0

Το αναγνωρισμένο με CES Innovation Award πλυντήριο αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και την προηγμένη λειτουργία Fabric Care για να προσφέρει απαράμιλλη ευκολία, απόδοση και ταχύτητα

 Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της CES 2020, παρουσίασε την πιο προηγμένη της καινοτομία για την πλύση, αναπτύσσοντας τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει φροντίδα και καθαριότητα ακριβείας με βέλτιστα αποτελέσματα. Έχοντας λάβει το πολυπόθητο 2020 CES Innovation Award, το νέο πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης LG ThinQ™ διαθέτει κινητήρα Artificial Intelligent Direct Drive™ (AI DD) μαζί με την υπηρεσία Προληπτικής Εξυπηρέτησης Πελατών (Proactive Customer Care) που λειτουργεί με AI.

Το πλυντήριο AI DD βασίζεται σε 20 χρόνια εξέλιξης του πρωτοποριακού κινητήρα Direct Drive της LG, ο οποίος προσφέρει τόσο απόδοση, όσο και αποτελεσματικότητα. Το νέο πλυντήριο της LG δεν ανιχνεύει μόνο τον όγκο και το βάρος κάθε μοναδικού φορτίου πλυντηρίου, αλλά χρησιμοποιεί επίσης την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και προηγμένους αισθητήρες για τον προσδιορισμό των τύπων υφάσματος σε κάθε φορτίο. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία deep learning, το πλυντήριο στη συνέχεια συγκρίνει αυτές τις πληροφορίες με περισσότερα από 20.000 σημεία δεδομένων που σχετίζονται με τη χρήση του πλυντηρίου, για να προγραμματίσει τον βέλτιστο κύκλο πλύσης για καλύτερα αποτελέσματα, βελτιώνοντας τον καθαρισμό και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των ενδυμάτων κατά 15%[1].

Το πιο έξυπνο πλυντήριο της LG είναι σε θέση να ανιχνεύει ένα μικτό φορτίο ρούχων με μπλούζες και παντελόνια (διαφορετικό από τα κλινοσκεπάσματα, τα ευαίσθητα και άλλους συνδυασμούς υφασμάτων) και να προγραμματίζει τον κύκλο πλύσης χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες λειτουργίες, θερμοκρασίες και χρόνους για βέλτιστο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η φιλική προς τον χρήστη λειτουργία ezDispense της LG προσθέτει αυτόματα την ακριβή ποσότητα του υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού υφασμάτων που χρειάζεται κάθε μέγεθος φορτίου κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, για ακόμα καλύτερη απόδοση. Για το στέγνωμα, η νέα λειτουργία LG Smart Pairing θέτει αυτόματα τη βέλτιστη ρύθμιση του στεγνωτήρα για κάθε φορτίο απευθείας στο συμβατό στεγνωτήριο LG για καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Το έξυπνο πλυντήριο μπορεί επίσης να συνδεθεί με το Amazon Alexa μέσω της κινητής εφαρμογής ThinQ της LG για να παρέχει ειδοποιήσεις όταν το απορρυπαντικό πλυντηρίου τελειώνει. Οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν την ανανέωση του Amazon Dash μέσω της εφαρμογής για να ξανά-παραγγείλουν αυτόματα τις προ-επιλεγμένες προμήθειες, όπως το απορρυπαντικό και το μαλακτικό που θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα τους.

Για να αναβαθμιστεί περαιτέρω η εμπειρία πλύσης, το πλυντήριο AI DD υποστηρίζει την υπηρεσία Proactive Customer Care της LG – μια έξυπνη λύση εξυπηρέτησης πελατών που αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία AI για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και τη βελτίωση των επιδόσεων και της διάρκειας ζωής του προϊόντος. Η υπηρεσία μπορεί να ειδοποιήσει αμέσως τους χρήστες για τυχόν προβλήματα προτού εμφανιστούν, να επιταχύνει τις επισκευές όταν χρειάζονται και να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές συντήρησης για να παραμείνουν οι συσκευές LG όσο το δυνατόν καλύτερες.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που λειτουργούν με τεχνολογία AI, το νέο πλυντήριο LG προσφέρει επιπλέον βολικές λειτουργίες που βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και την επίτευξη ανώτερης απόδοσης:
  • Το TurboWash™ 360 χρησιμοποιεί ισχυρούς πίδακες καλύπτοντας τα ρούχα από πολλές κατευθύνσεις, ώστε το απορρυπαντικό να μπορεί να διεισδύσει βαθιά μέσα στα υφάσματα για πλήρη καθαρισμό – ακόμη και για μεγάλα φορτία – σε λιγότερο από 30 λεπτά.
  • Το 3D Multi Spray εκτοξεύει πίδακες νερού σε πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα για να διαλύσει γρήγορα σκληρούς λεκέδες
  • Το LG TWINWash™ εξοικονομεί χρόνο με δύο πλυντήρια σε μία συσκευή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πλύση μικρών φορτίων στο LG SideKick που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε πλύση για μεγαλύτερα φορτία στο επάνω μέρος της.

«Με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες πλύσης και την πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών που βασίζεται στο AI, είμαστε βέβαιοι ότι το πλυντήριο μας με AI DD θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες των καταναλωτών» δήλωσε ο Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αυτό το πλυντήριο αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευκολία στη χρήση με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και την εξατομικευμένη εμπειρία πλύσης».

Μετά την πρώτη εμφάνιση στη CES, το νέο πλυντήριο ρούχων μεγάλης χωρητικότητας της LG θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους με τη διαθεσιμότητα σε άλλες αγορές να ακολουθούν.

Το νέο πλυντήριο AI DD και όλες οι λύσεις της LG είναι διαθέσιμες στο περίπτερο της LG #11100 της CES στην κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Las Vegas από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου. Ακολουθήστε όλες τις συναρπαστικές ανακοινώσεις της CES και τις δραστηριότητες της LG στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #LGCES2020.

[1] Με βάση τις ανεξάρτητες δοκιμές από την Intertek, συγκρίνοντας τα μοντέλα LG WM4500HBA και WM3900HWA σε κανονικό κύκλο με 8 κιλά ρούχων. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη σύνθεση του φορτίου και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.