Η νέα σειρά τηλεοράσεων με 4K ανάλυση της LG ήρθε για να συναρπάσει τους λάτρεις του design και της minimal αισθητικής!

0

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη σύγχρονη σειρά 4K τηλεοράσεων UM7610PLB 65 και 55 ιντσών που ξεχωρίζει για το λεπτό  μεταλλικό πλαίσιο και τις κομψές, μοντέρνες γραμμές, προσδίδοντας κορυφαία αισθητική στον εκάστοτε χώρο. Η νέα σειρά προσφέρει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια τηλεόραση Full HD, αποδίδοντας ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα.

Η σχεδίαση Cinema Screen στη νέα σειρά τηλεοράσεων της LG, χαρίζει μια αισθητικά βελτιωμένη όψη στις τηλεοράσεις. Το πλαίσιο που τις περιβάλλει είναι τόσο λεπτό, σε σημείο που οι θεατές είναι σαν να βρίσκονται σε αίθουσα κινηματογράφου, απολαμβάνοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία θέασης. Ταυτόχρονα, με το ενσωματωμένο πάνελ IPS 4K, προβάλλονται εικόνες με χρωματική ακρίβεια που σχεδόν αγγίζει το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων ενσωματώνουν μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως τον γρήγορο, ακριβή τετραπύρηνο επεξεργαστή, χάρη στον οποίο οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K. Επιπλέον, με την DTS Virtual X τεχνολογία δημιουργείται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας, καθώς προσφέρει πλούσιο, αψεγάδιαστο, πολυδιάστατο ήχο, που ξεπροβάλλει από πολλαπλά εικονικά κανάλια ήχου.

Παράλληλα, το ThinQ AI[1] είναι διαθέσιμο στη συγκεκριμένη σειρά τηλεοράσεων, παρέχοντας μια βελτιωμένη εμπειρία, που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν απαντήσεις μέσω της φωνητικής αναγνώρισης και να ελέγχουν συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές. Τέλος, τα μοντέλα της σειράς UM7610PLB διαθέτουν το πρότυπο ποιότητας εικόνας 4K Active HDR που αποδίδει εξαιρετική λεπτομέρεια και αληθοφανή χρώματα με ευρύτερο φάσμα αντίθεσης και υποστηρίζουν πολλαπλά πρότυπα HDR, συμπεριλαμβανομένων των HDR10 Pro και HLG Pro.

[1]Το LG ThinQ AI ενεργοποιείται με το «κουμπί μικρόφωνου».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.