Οι πιο όμορφες διακοσμήσεις για το μπάνιο

0

Η διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μπάνιο το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετά ιδιαίτερο για να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Ναι, μερικές φορές ένα χαλάκι και ένα σποτ για φως δεν είναι αρκετά γι αυτό και κάποιοι έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τη διακόσμηση παρουσιάζοντας ιδέες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ακόμα και αν δεν καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε τα συγκεκριμένα μπορούμε πάντα να ρίξουμε μια ματιά.

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις σε μια τεράστια μπανιέρα γεμάτη σαπουνόφουσκες. Οι συγκεκριμένες μπανιέρες όχι μόνο σου δίνουν αυτή την επιλογή αλλά και με το design τους σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις.

1 2 4

 

Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με τη φύση και αυτό ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο χαλάκι παρακάτω.

7

Τέλος, μη ξεχνάμε ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά όπως λένε. Φαίνεται πως η άλλη μισή κρύβεται στο πλύσιμο των χεριών. Γι αυτό και τώρα μπορείς να πλένεις τα χέρια σου με στιλ και φαντασία.

3 6 8 9

 

Αλλά γιατί να περιοριστείς μόνος σε μερικά από τα είδη υγιεινής όταν μπορείς να μετατρέψεις όλο το μπάνιο σου σε υποβρύχιο για ατελείωτες βουτιές κάτω από το νερό;

5

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.