Η πολυαναμενόμενη συλλεκτική σειρά MARKERAD μόνο στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο την 1η Νοεμβρίου στις 08.00 το πρωί!

0

Για πρώτη φορά αυτήν την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, ανοίγει τις πόρτες του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο νωρίτερα και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά την πρωτοποριακή συλλεκτική σειρά MARKERAD, σε συνεργασία με τον εμβληματικό σχεδιαστή Virgil Abloh.

Η πολυαναμενόμενη σειρά MARKERAD, που αποτελείται από καθημερινά αντικείμενα τα οποία μετατρέπονται σε εμβληματικά design κομμάτια, θα διατίθεται σε περιορισμένα κομμάτια από 1η Νοεμβρίου 2019 αποκλειστικά στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο στην Αθήνα. Μάλιστα, μόνο για την  Παρασκευή 1η Νοεμβρίου οι πόρτες του καταστήματος θα ανοίξουν στις 08.00 π.μ. και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η σειρά MARKERAD αποτελείται από έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης που κινούνται στα όρια λειτουργικότητας και τέχνης και έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν όσους μετακομίζουν για πρώτη φορά μόνοι τους και θέλουν να «φτιάξουν» το πρώτο, πραγματικά δικό τους, σπίτι.

Λόγω του συλλεκτικού χαρακτήρα της σειράς MARKERAD και των περιορισμένων κομματιών, κάθε πελάτης μπορεί να αγοράσει ένα τεμάχιο ανά προϊόν (κωδικό).

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά στο ΙKEA.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.