Μια ανανεωμένη εμφάνιση για το σπίτι φέτος το νέο έτος σίγουρα θα ανέβαζε τη διάθεση μας,

0

Καθώς η Πρωτοχρονιά πλησιάζει, είναι η τέλεια στιγμή για να δώσετε νέες υποσχέσεις, αποφάσεις και να προσθέσετε μια πινελιά καινοτομίας σε όλα γύρω σας. Ο καθένας από εμάς έχει κάποια σχέδια για την επόμενη χρονιά με στόχο να διώξει το άσχημο και το κακό. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε από το σπίτι σας; Το σπίτι είναι το μέρος όπου περνάμε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας μας. Μια ανανεωμένη εμφάνιση για το σπίτι φέτος το νέο έτος σίγουρα θα ανέβαζε τη διάθεση μας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα κοστίσει μια περιουσία.

Ζωγραφίστε το

Ναι, ζωγραφίστε. Το βάψιμο είναι ο απλούστερος τρόπος για να κάνετε μια αλλαγή και δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Αν θέλετε να αναδιαμορφώσετε το σαλόνι ή την κουζίνα σας, προσθέστε μερικά έντονα χρώματα στα παλιά σας έπιπλα βάφοντάς τα. Μπορείτε επίσης να παίξετε με τολμηρές υφές. Αφήστε τον καλλιτέχνη μέσα σας να αγριέψει με τη φαντασία.

Μην το πετάξετε

Κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, όλοι καταλήγουμε να έχουμε τόνους άδεια γυάλινα μπουκάλια. Είτε είναι τα παλιά σας μπουκάλια μπύρας είτε τα αχρησιμοποίητα βάζα από την κουζίνα, όλα έχουν τη γοητεία τους. Μην τα πετάτε, μετατρέψτε τα σε φωτιστικά για να φωτίσετε τις ζεστές γωνιές του σπιτιού σας.

Φωτίζοντας το

Συλλέξτε αυτές τις μικρές λάμπες και φτιάξτε ένα σύμπλεγμα. Κρεμάστε τα από το ταβάνι ή φτιάξτε χάρτινους κώνους και βάλτε τους ένα καπάκι για μια κινούμενη εμφάνιση.

Στυλ πλακιδίων

Μπορείτε να επιτύχετε μια μοντέρνα εμφάνιση, στρώνοντας ξανά το δάπεδό σας με πλακάκια. Αντικαταστήστε το κεραμικό πλακίδιο με νεότερο κατασκευασμένο δάπεδο που μιμείται το σκληρό ξύλο στην κουζίνα σας. Τα τρισδιάστατα πλακάκια μπορούν επίσης να είναι ένα καλό πείραμα με τη διακόσμησή σας.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.