Ο φετινός κατάλογος της ΙΚΕΑ είναι η «Βίβλος» του ελληνικού σπιτιού!

3

Φανταστείτε το εξής σενάριο: Έχετε ένα νέο, τελείως άδειο σπίτι, έτοιμο να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε. Από ποιο δωμάτιο θα ξεκινήσετε; Τι έπιπλα και αντικείμενα θα θέλατε να το κοσμούν; Η χαρακτηριστική ξύλινη μυρωδιά θα κυριαρχεί στο χώρο; Πως θα «ταιριάξετε» διαφορετικά στοιχεία στο χώρο; Πως θα μπορέσει το σπίτι των ονείρων σας να έχει και απίστευτη διακόσμηση αλλά να είναι ταυτόχρονα και λειτουργικό;

Ευτυχώς για εσάς (αλλά και για εμάς), υπάρχει μια μικρή «Βίβλος» για το σπίτι που έχει όλα τα παραπάνω, συγκεντρωμένα! Και το καλύτερο; Είναι δωρεάν! Ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ για το 2017 έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζεται από τα τέλη Αυγούστου και έχει πραγματικά οτιδήποτε θα θέλατε για το σπίτι σας!

ikea-katalogos-2017-2

Νέα προϊόντα, νέα χρώματα, νέα υλικά, νέες τάσεις, νέα σχέδια, όλα μέσα σε 228 σελίδες γεμάτες λύσεις διακόσμησης και επίπλωσης για κάθε χώρο και κάθε βαλάντιο. Καλωσορίζετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια; Ο κατάλογος έχει ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε το βρεφικό και μετέπειτα το παιδικό δωμάτιο. Σκέφτεστε να αλλάξετε τη διαμόρφωση του γραφείου σας; Ο νέος κατάλογος προσφέρει λύσεις για όλα τα “θέλω”! Νιώθετε πως το σαλόνι σας χρειάζεται ανανέωση; Είναι πολύ φυσικό, ειδικά μετά από την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές διακοπές, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεφυλλίσετε το νέο κατάλογο ΙΚΕΑ και να βρείτε ιδέες για να φρεσκάρετε το χώρο σας!

ikea-katalogos-2017-3 ikea-katalogos-2017-4 ikea-katalogos-2017-5

ikea-katalogos-2017-1-large

Αν το lifestyle σας περιστρέφεται γύρω από το περιβάλλον και τις eco-friendly πρακτικές, στον κατάλογο ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε προϊόντα ακριβώς για εσάς, όπως «σπίτια» για τα φυτά που διακοσμούν τους εσωτερικούς ή τους εξωτερικούς σας χώρους, αλλά και λύσεις αποθήκευσης για τα τρόφιμά σας, οι οποίες προσφέρουν μια «πράσινη» αύρα στο σπίτι σας αλλά και ταυτόχρονα το ομορφαίνουν!

ikea-katalogos-2017-6

Σας κυριεύει μια retro διάθεση; Η σύγχρονη τεχνολογία, τα υλικά, οι μέθοδοι κατασκευής μπορούν να συνδυαστούν με διαχρονικά σχήματα και σχέδια για να δημιουργήσετε το περίφημο «new-old» style που θα μαγέψει τους επισκέπτες σας.

ikea-katalogos-2017-7

Και επειδή ο χειμώνας πλησιάζει χρειάζεστε ένα ζεστό σπιτικό για εσάς και την οικογένειά σας. Ζεστό σε θερμοκρασία και αίσθηση, κάτι που μπορούν να σας προσφέρουν ένα νέο χαλί, μια αφράτη παπλωματωθήκη, ένα στυλάτο κηροπήγιο.

ikea-katalogos-2017-8

ikea-katalogos-2017-9

2.300.000 κατάλογοι θα μοιραστούν πόρτα-πόρτα δωρεάν. Μετά τις 5 Οκτωβρίου μπορείτε να περάσετε από ένα κατάστημα ΙΚΕΑ και να παραλάβετε έναν κατάλογο, εάν δεν τον έχετε ήδη λάβει. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο στο κινητό ή το tablet σας, καθώς είναι διαθέσιμος για Android και iOS  (από τα μέσα Οκτωβρίου) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.IKEA.gr.

Και μη ξεχνάτε……

Ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ κρύβει μέσα του προϊόντα σχεδιασμένα για το σπίτι των ονείρων σας! Εμπνευστείτε και φτιάξτε το σπίτι σας με το δικό σας τρόπο!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.