Στη Leroy Merlin ο Σεπτέμβρης είναι αφιερωμένος στη διακόσμηση, την οργάνωση και την αποθήκευση!

0

Η Leroy Merlin, ο ειδικός σε θέματα ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, αφήνει πίσω της τον Αύγουστο και τις καλοκαιρινές διακοπές και υποδέχεται το φθινόπωρο με δυναμική διάθεση και πολλές προσφορές για τους φίλους της.

leroy-merlin-logo

Συγκεκριμένα, η Leroy Merlin αφιερώνει όλο το Σεπτέμβριο σε είδη διακόσμησης, φωτιστικά και είδη αποθήκευσης, μετακόμισης και τακτοποίησης. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των Ελληνικών νοικοκυριών και επιθυμώντας να δώσει λύσεις στους φίλους της που θέλουν να κάνουν αυτή την περίοδο μικρές ή μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά τους, εξασφαλίζει μοναδικές τιμές σε χρηστικά προϊόντα  που θα ικανοποιήσουν κάθε τους ανάγκη. Η ενέργεια αφορά όλους όσοι έχουν σκοπό να μετακομίσουν αυτή την περίοδο, να προχωρήσουν σε διακοσμητικές αλλαγές στην κατοικία τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο, καθώς και εκείνους που αναζητούν λύσεις τακτοποίησης και οργάνωσης ρούχων, παπουτσιών και εργαλείων.

Οι μοναδικές ευκαιρίες της Leroy Merlin για το Ελληνικό κοινό είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα της εταιρείας και στο www.leroymerlin.gr . Η εμπορική ενέργεια θα είναι διαθέσιμη έως την 1η Οκτωβρίου 2016 ενώ υποστηρίζεται με τηλεοπτικό spot το οποίο προβάλλεται ήδη.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.