Καθηλωτικός ήχος και υψηλή ποιότητα για τη νέα μπάρα ήχου S80QY της LG

0

Σου αρέσει να απολαμβάνεις το home cinema και να βρίσκεσαι στο επίκεντρο; Σου αρέσει να χαλαρώνεις ακούγοντας τη μουσική της επιλογής σου ή να παίζεις ατελείωτες ώρες παιχνίδια; Όπως κι αν σου αρέσει να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου, η LG Electronics Ελλάς σου προσφέρει τη λύση μέσω της νέας μπάρας ήχου S80QY. Η νέα μπάρα ήχου ήρθε και είναι έτοιμη να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και το απόλυτο ταίριασμα με τις LG TVs.

Το νέο soundbar σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει μοναδικά με την τηλεόραση LG και να χαρίζει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG. Ο AI επεξεργαστής[1] της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το sound bar γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος της, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share[2] (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασης για να αναλύσει αγαπημένο περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο, καλύτερο ήχο. Από την παρακολούθηση ειδήσεων έως την ενασχόλησή με παιχνίδια, ο χρήστης θα αποκομίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την LG τηλεόρασή του. Με το τηλεχειριστήριο LG, ήχος και εικόνα γίνονται ένα και ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται τις λειτουργίες, την ένταση ήχου και τις λειτουργίες του sound bar από το τηλεχειριστήριό[3] του.

Το sound bar διαθέτει Dolby Atmos[4] και ήχο 3.1.3 καναλιών, ισχύ 480 W, τριπλά κανάλια up-firing και υπογούφερ και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και μοναδικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη ρεαλιστική εμπειρία ήχου surround. Επίσης, διαθέτοντας τα πρώτα τριπλά κανάλια «Up-Firing» παγκοσμίως σημαίνει ότι το sound Bar S80QY προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία με καθαρότητα φωνής και ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου για να απολαμβάνει ο χρήστης την πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου στο σπίτι[5]. Έχει δυνατότερο μπάσο και χαρίζει βαθύτερη εμπειρία ήχου ενώ χάρη στο νέο ασύρματο υπογούφερ και μεγαλύτερο ενσωματωμένο γούφερ, μπορεί ο χρήστης να νιώσει το μπάσο στην αγαπημένη του μουσική, τις εκπομπές και τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit, για πραγματικό ήχο και μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης, με τον τρόπο που πραγματικά ήθελαν οι καλλιτέχνες με ήχο υψηλής ανάλυσης για κρυστάλλινη ακρίβεια.

Το LG Sound Bar S80QY αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision[6], με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση ενώ, υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR και ALLM[7] για να ταιριάζει με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και να μειώνει την αλλοίωση της εικόνας.

Ακόμα, με το AI Room Calibration[8] να χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης του χώρου για την ανάλυση του, το sound bar θα αποδώσει φυσικό, ρεαλιστικό και βέλτιστο ήχο.

Το sound bar S80QΥ αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογική υπεροχή της LG και σχεδιάστηκε για να παρέχει βέλτιστο ήχο και μοναδικές ακουστικές εμπειρίες στους χρήστες, που αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης.

[1] Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

[2]Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

[3] Ο έλεγχος λειτουργιών sound bar ενδέχεται να διαφέρει ανά μοντέλο sound bar. Η χρήση του τηλεχειριστηρίου LG περιορίζεται μόνο σε ορισμένες λειτουργίες.

[4]Τα Dolby και Dolby Vision είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Το σύμβολο του διπλού D είναι εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation.

[5]Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται μέσω μιας έρευνας των δικών της προτύπων.

[6] Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

[7]Τόσο η τηλεόραση όσο και το Sound Bar πρέπει να υποστηρίζουν τη λειτουργία VRR/ALLM

[8]Το AI Room Calibration είναι μια τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης του ήχου που αντισταθμίζει το περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο το Sound Bar, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που βελτιώνουν την ηχητική απόδοση του Sound Bar. Διευκρινίζεται ότι με την χρήση της τεχνολογίας αυτής δεν λαμβάνει χώρα καμία δραστηριότητα συλλογής, επεξεργασίας, διαβίβασης, κλπ. προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.