Κερδίστε το σετ πρωινού Life της Sun ΑΕ!

0

Θα το επαναλάβουμε γιατί πρέπει επιτέλους να το εμπεδώσεις. Εάν δεν παίρνεις πρωινό το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις σε μία τεράστια δοκιμασία το σώμα σου. Όταν αυτό έχει μείνει χωρίς τροφή όλη την νύχτα, το πρωί χρειάζεται καύσιμη ύλη για να ξεκινήσει να λειτουργεί ο μεταβολισμός. Χωρίς το απαραίτητο καύσιμο, το σώμα σου δεν θα καταφέρει να λειτουργήσει και θα έχει μειωμένη απόδοση είτε είσαι στη δουλειά, είτε έχεις πάει για γυμναστική. Η συνέπεια στο πρωινό γεύμα έχει συνδεθεί με αμέτρητες ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να ελέγξουν το βάρος τους. Δεν γίνεται να κλείσεις τα αυτιά σου σ’ αυτές τις περιπτώσεις που παύουν να είναι συμπτώσεις με τη συχνότητα που κάνουν την εμφάνισή τους.

Φυσικά για να ετοιμαστεί σωστά το πρωινό χρειάζεται και ο απαραίτητος εξοπλισμός. Όπως είναι οι τρεις συσκευές της σειράς Life της Sun AE!

STG-100
Η τοστιέρα STG-100 έχει grill πλάκες και σύστημα αυτόματης προσαρμογής της άνω πλάκας κατά το κλείσιμο για ομοιόμορφο ψήσιμο.

WK-002_new
Ο φτιαγμένος από ανοξείδωτο ατσάλι σε mat φινίρισμα βραστήρας WK-002 έχει κρυφό θερμαντικό στοιχείο που αποτρέπει την δημιουργία αλάτων.

CM-100_1 Coffee Maker
Τέλος η καφετιέρα CM-100 διαθέτει ενιαίο ανοιγόμενο καπάκι πλήρωσης νερού/καφέ για μέγιστη ευκολία και πρακτικότητα, λειτουργία anti-drip για να μην στάζει όταν παίρνετε την κανάτα και τέλος αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 40 λεπτά άνευ χρήσης για εξοικονόμηση ενέργειας.

Και όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν δικά σου εάν λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας!

Για να διεκδικήσεις αυτό το υπέροχο πακέτο-δώρο, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

O διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 4 Μαίου 2017.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.