Σπίτι σε σχήμα καουμπόικης μπότας; Μόνο στο Τέξας!

0

Εάν δεν έβρισκες ένα τέτοιο σπίτι στο Τέξας αλήθεια που θα το έβρισκες; Κάτι μας λέει πως θα περνάει από εκεί όλη η πολιτεία για να χαζέψει αυτό το σίγουρα πρωτότυπο σπίτι που μάλιστα δεν είναι μία… ατραξιόν που δεν μπορεί να μείνει άνθρωπος μέσα, αλλά μία κατασκευή που νοικιάζεται κανονικά! Σχεδιαστής και χτίστης ήταν ο Dan Phillips της Phoenix Commotion, μία εταιρεία που φτιάχνει οικονομικά σπίτια από άχρηστα υλικά που βρίσκει σε αποθήκες, χωματερές, παρατημένα κτίρια κλπ.

cowboy-boot-house3-889x592
Το σπίτι που έχει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα μπάνιο, μία ωραία αυλή και φυσικά την τέλεια μπότα, βρίσκεται στην περιοχή Huntsville του Τέξας. Στο ψηλότερο σημείο της μπότας υπάρχει ένα deck όπου μπορείς να καθίσεις και να ατενίσεις το Τέξας μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου.

cowboy-boot-house11-889x592
Και αυτό το σπίτι το έφτιαξε η εταιρεία από διάφορα υλικά που βρήκε σε άλλα κτίρια. Για παράδειγμα όπως μπορεί να δει κανείς το μωσαϊκό είναι φτιαγμένο από ανόμοια μεταξύ τους κομμάτια, ενώ το μπάνιο είναι καλυμμένο από μεγάλες λαμαρίνες που αξιοποιήθηκαν ιδανικά κι αυτές, γιατί τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο! Έτσι κι αλλιώς η εταιρεία παραμένει πιστή στο έργο της που δεν είναι άλλο από την κατασκευή σπιτιών για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

cowboy-boot-house16-1020x610
Και τα 20 και πλέον σπίτια που έχει φτιάξει η εταιρεία είναι eco-friendly και μάλιστα χτίζονται με τη βοήθεια των μελλοντικών τους ιδιοκτητών!

cowboy-boot-house19-889x592
Πηγή: New Atlas

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.