Κλείστε την πόρτα στα μικρόβια με τους επαναστατικούς ατμοκαθαριστές Ariete

0

Η παρουσία του Covid-19 στην καθημερινότητά μας έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Είναι λογικό να ανησυχούμε για την ασφάλεια και την υγιεινή, με αποτέλεσμα να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην καθαριότητα του σπιτιού μας. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο ιός της γρίπης και ο SARS-Cov-2 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί και δεν είναι εποχή για να κάνουμε πειράματα. Όσα απορρυπαντικά και να χρησιμοποιήσουμε, η ανησυχία παραμένει και η κούραση από το συνεχές καθάρισμα αυξάνεται.

Οι νέες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε απαιτούν ουσιαστικές λύσεις για τον βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό του σπιτιού. Η ανάγκη να προστατεύσουμε την οικογένειά μας από μικρόβια και χημικές ουσίες επικίνδυνες για την υγεία είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Γι’ αυτό, η  χρήση της νέας σειράς ατμοκαθαριστών Ariete είναι μονόδρομος! Απολυμαίνουν σε βάθος και μπορούμε με σιγουριά να «αποχαιρετήσουμε» μέχρι και το 99,9% των μικρόβιων και των βακτηρίων.

Πείτε «αντίο» στα απορρυπαντικά με τη νέα σειρά ατμοκαθαριστών Ariete

Ένα σπίτι για να απολυμανθεί σωστά προϋποθέτει άπειρες δουλειές και δεν υπάρχει πάντα ο αναγκαίος χρόνος! Παρκέ, μάρμαρα, χαλιά, τζάμια, οικιακές συσκευές, καλοριφέρ, επίμονα λίπη έρχονται να κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη! Οι ατμοκαθαριστές Ariete όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, λύνοντας τα χέρια μας. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι δεν χρειαζόμαστε απορρυπαντικά, αφού ο ατμός είναι ένα φυσικό αποτελεσματικό καθαριστικό, που εξαλείφει μικρόβια και βακτήρια από όλες τις επιφάνειες με την πρώτη επαφή. Η χρήση τους παράλληλα είναι τόσο απλή όσο ένα σίδερο ή μια ηλεκτρική σκούπα! Προσθέτουμε απλώς νερό, περιμένουμε λίγο μέχρι να ζεσταθεί και είμαστε έτοιμοι να καθαρίσουμε το σπίτι μας χωρίς να εισπνέουμε χημικά! Η υψηλή πίεση των ατμοκαθαριστών Ariete βοηθά τον ατμό να φτάσει και στην πιο επίμονη βρωμιά σε λίγα δευτερόλεπτα, αφαιρώντας τους λεκέδες από όλες τις επιφάνειες!

Διαλέξτε τον ατμοκαθαριστή Ariete που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες

-Ariete 4137 Vapori Jet White

Αν αναζητάτε έναν φορητό εύχρηστο ατμοκαθαριστή για καθημερινή χρήση, τότε ο Ariete 4137 Vapori Jet White είναι η ιδανική συσκευή για σας! Διαθέτει πολλά αξεσουάρ ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Με ισχύ 1050 W και πίεση ατμού 3,5 bar θα κάνει τη ζωή σας σίγουρα ευκολότερη! Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κατασκευαστεί με μπόιλερ αλουμινίου χωρητικότητας 250 ml με καπάκι ασφαλείας και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας. Παράγει 33γραμμάρια ατμού ανά λεπτό και διαθέτει αυτονομία ατμού στα 15 λεπτά. Τα αξεσουάρ του θα σας ενθουσιάσουν! Συνοδεύεται από εξαρτήματα για τζάμια, πλακάκια και ντους, ταπετσαρίες και υφασμάτινες επιφάνειες. Η στρογγυλή του βούρτσα για βαθύ καθαρισμό, ξύνει τη βρωμιά και το επίμονο λίπος. Με το ακροφύσιο υψηλής πίεσης με γωνία 90° είναι εφικτή η πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και γωνίες. Περιλαμβάνει επίσης πανί με μικροΐνες, χωνί και δοσομετρητή.

Αν πάλι επιθυμείτε μια ξεχωριστή συσκευή που εξασφαλίζει μέγιστη υγιεινή σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και παραπέμπει σε ηλεκτρική σκούπα, η Ariete έχει για σας δύο νέες καταπληκτικές προτάσεις.

-Ariete 4146 Χ-VAPOR DELUXE

Διαλέξτε τον ατμοκαθαριστή Ariete 4146 Χ-VAPOR DELUXE, για ένα πραγματικά «επαγγελματικό» αποτέλεσμα.Διαθέτει ισχύ 1500 W, πίεση ατμού 5 bar και μπόιλερ από ανοξείδωτο ατσάλι 1,6 lt. Ο χρόνος θέρμανσης είναι στα 8 λεπτά, η παραγωγή ατμού 40 γρ. ανά λεπτό, ενώ η αυτονομία ατμού στα 60 λεπτά. Επίσης, έχει ρυθμιζόμενο έλεγχο ατμού, δύο σωλήνες επέκτασης για πρόσβαση σε ψηλά σημεία και δεκάδες αξεσουάρ για κάθε χρήση που τον καθιστούν τον καλύτερο ατμοκαθαριστή στην κατηγορία του. Και αν ανησυχείτε για το χώρο που πιάνουν όλα αυτά τα εξαρτήματα, δεν χρειάζεται! Ο ατμοκαθαριστής Ariete 4146 Χ-VAPOR DELUXE έχει κατασκευαστεί με ειδικό χώρο αποθήκευσης για όλα τα εξαρτήματα.

-Ariete 4147/02 Χ-STEAM NO STOP

Αν ακόμα δεν έχετε καταλήξει στον ατμοκαθαριστή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, η Ariete έχει άλλη μια  πρόταση. Αφαιρέστε τους λεκέδες από όλες τις επιφάνειες αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ατμοκαθαριστή Ariete 4147/02 Χ-STEAM NO STOP. Με ισχύ 1500 W, μπόιλερ αλουμινίου 0,6L και δοχείο χωρητικότητας 1,1L, εγγυάται να γίνει η αγαπημένη σας συσκευή μέσα στο σπίτι. Προσφέρει πίεση ατμού 4 bar, χρόνο θέρμανσης στα 4 λεπτά και απεριόριστη αυτονομία. Διαθέτει ρυθμιζόμενο έλεγχο ατμού, καπάκι ασφαλείας μπόιλερ και σκανδάλη ασφαλείας.

Όπως και ο ατμοκαθαριστής Ariete 4146Χ-VAPORDELUXE, συνοδεύεται από πολλά αξεσουάρ. Σωλήνες επέκτασης για πρόσβαση σε ψηλά σημεία, ακροφύσιο για πολλαπλές χρήσεις, προσαρμογέα πέλματος για δάπεδα και πέλμα, εξάρτημα για τζάμια, πλακάκια και ντους, εξάρτημα για ταπετσαρίες και υφασμάτινες επιφάνειες, μεγάλη και μικρή στρογγυλή βούρτσα, ακροφύσιο υψηλής πίεσης με γωνία 90°, είναι κάποια από τα εξαρτήματα που αναμένεται να χαρίσουν στο χώρο σας «νοσοκομειακή» καθαριότητα.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα σειρά ατμοκαθαριστών στο www.ariete.gr

ή επισκεφτείτε σήμερα τα social media της Ariete: 

Facebook: @ArieteGreece 

Instagram: @arietegreece  

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.