Οι κουζινομηχανές της Kenwood κλέβουν την παράσταση στην IFA 2017!

0

Δε χωράει αμφιβολία ότι η Kenwood είναι αυτή τη στιγμή μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των οικιακών συσκευών, έχοντας μία μακρά ιστορία στα προϊόντα που σχετίζονται με την κουζίνα. Εάν το πάθος σας είναι η μαγειρική, η Kenwood αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλά το πώς να υποστηρίξει το αγαπημένο σας χόμπι – επάγγελμα, καθώς οι προτάσεις της είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αξιοπιστία, την μοναδική αντοχή στο χρόνο και φυσικά τις υψηλές επιδόσεις.

Μία βόλτα από το booth της Kenwood στην IFA 2017 ήταν αρκετή για να μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αμέσως η κουζινομηχανή Cooking Chef (KCC9040S), δεν θα μπορούσε παρά να κερδίσει μία θέση στις καρδιές μας, καθώς πρόκειται για μία «σκεπτόμενη» συσκευή που κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια! Με 20 προ-εγκατεστημένα προγράμματα που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε οποιοδήποτε γλυκό ή «ντελικάτη» συνταγή που απαιτεί τη χρήση κουζινομηχανής. Φυσικά, η Cooking Chef δεν κάνει μόνο αυτό, καθώς μπορείτε να ψήσει το «δημιούργημα» σας σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους 20 έως τους 180 βαθμούς. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 24 διαφορετικά εξαρτήματα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ο master chef των ονείρων σας! Παράλληλα, το εύχρηστο touch-screen display θα σας βοηθήσει να «δημιουργήσετε» στην κουζίνα σας εύκολα, γρήγορα και απλά!

Εκτός όμως από την Cooking Chef που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατηγορία της, δεν θα μπορούσαμε να μην εκθειάσουμε και τα μοντέλα κουζινομηχανών που ανήκουν στη σειρά Titanium Chef, οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία στην κουζίνα. Η μεταλλική τους κατασκευή, το χειριστήριο ταχυτήτων, οι αναδευτήρες προσδίδουν αντοχή και δύναμη ενώ το ισχυρό μοτέρ παρέχει την δυνατότητα χρήσης εξαρτημάτων χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ταχύτητας.

Φυσικά, η πλούσια γκάμα των προϊόντων της Kenwood δεν περιλαμβάνει μόνο κουζινομηχανές, αλλά και άλλους τύπους συσκευών για την κουζίνα όπως μπλέντερ, μίξερ, καφετιέρες, φρυγανιέρες κ.ά.

 το περίπτερο της Kenwwod στην IFA 2017 και μία γεύση από τα ξεχωριστά προϊόντα της μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί…   

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.