Κυκλοφόρησε το Color Trend Magazine 2024 από την KRAFT Paints

0

Μια συλλεκτική και ταυτόχρονα χρηστική έκδοση που έχει δημιουργηθεί από τους color experts της εταιρείας και το οποίο χρησιμοποιεί το χρώμα ως μέσο επικοινωνίας, εξερευνάει τις τρέχουσες τάσεις και προτείνει ιδέες και προϊόντα για την αισθητική ανανέωση κάθε χώρου. 

Στο παρόν τεύχος ο αναγνώστης μπορεί να γνωρίσει τις τάσεις τις εποχής, να μελετήσει αποχρώσεις και συνδυασμούς, αλλά και να ενημερωθεί μέσα από προσεγμένα και πρωτότυπα κείμενα για το πώς το κατάλληλο χρώμα μπορεί να απογειώσει την αρχιτεκτονική και το design.

Τo νέο Color Trend Magazine φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, έξι τάσεις που αναδιαμορφώνουν τους χώρους και τις αντιλήψεις μας για τη ζωή.

Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν:

Για τις αποχρώσεις που ενδείκνυνται για νοικοκυριά που έχουν κατοικίδια και που αναγνωρίζουν τον ρόλο τους μέσα σε ένα σπίτι, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες αλλά και τις ιδιαιτερότητές τους.

Για το πώς μπορούν να ενσωματωθούν οι αρχές της Συμπερίληψης μέσα σε ένα σπίτι, τόσο μέσα από τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση όσο και μέσα από χρωματικές επιλογές που διευκολύνουν τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Για το πώς η διακόσμηση με έμφαση στα οργανικά σχήματα αναδιαμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε και αλληλοεπιδρούμε με το χώρο, φέρνοντας μια αίσθηση φυσικής ρευστότητας, αλλά και για τα χρώματα που τα αναδεικνύουν.

Για την αειφορική πράσινη παλέτα που συγχωνεύει την εσωτερική άνεση με την ομορφιά του εξωτερικού χώρου, φέρνοντας αύρα εξοχής στα ενδότερα, και που είναι ιδανική για βεράντες, μπαλκόνια, κήπους και δωμάτια με θέα στη Φύση.

Για τα χρώματα που θα ενισχύσουν την τάση απεξάρτησης από την τεχνολογία στο οικιακό περιβάλλον και θα μειώσουν τον ψηφιακό ‘’θόρυβο’, αλλά και για εκείνες τις αποχρώσεις που δημιουργούν συνειδητά μια στοχευμένη σύνδεση μεταξύ του online και του πραγματικού κόσμου, δημιουργώντας ινσταγκραμικά σκηνικά.

Παράλληλα, ο αναγνώστης μπορεί να πληροφορηθεί τα πάντα για το Χρώμα της Χρονιάς 2024, το RC 260 Sun Bleached Ruins από τη βεντάλια Reflective Collection, ένα ανοιχτό, απαλό ροζ που αντανακλά και παίζει με το φως, καθώς και για το Chat in Color, το νέο AI εργαλείο εύρεσης χρωμάτων από την KRAFT Paints.

To Color Trends 2024 της KRAFT Paints αποτελεί συνέχεια του περιοδικού «Μίλα μου με Χρώμα», απηχώντας μια φιλοσοφία που θέτει το χρώμα ως το κύριο εργαλείο για επικοινωνία και έκφραση. Διατίθεται, δε, δωρεάν σε χρωματοπωλεία αλλά και μέσα από το kraftpaints.com. Διαβάστε το online έντυπο εδώ.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!