Λερώνουν τα παιδιά σας τους τοίχους; Ο πιο εύκολος τρόπος να απαλλαγείτε από τους λεκέδες!

0

Ζείτε και εσείς το δράμα που μόλις γυρίσετε την πλάτη σας, κάποιο κουτσούβελο αρπάζει τον μαρκαδόρο και τρέχει να ζωγραφίσει τους τοίχους; Έχουν γεμίσει οι τοίχοι σας με ζωγραφιές, λεκέδες και γραμμές; Έχουν λερωθεί με δαχτυλιές, χυμούς, βρωμιές; Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να σταματήσετε να ανησυχείτε για τους λερωμένους τοίχους και να απαλλαγείτε από τους λεκέδες! Πως; Με το Master EASY CLEAN της Kraft, το οποίο ακόμα και αν λερωθεί καθαρίζεται πανεύκολα.

*κεντρική φωτογραφία: mypainter.com

Κάναμε το τεστ με το δείγμα τοίχου της Kraft – Un Dos Tres και έφυγε ο λεκές!

Δοκιμάσαμε να γράφουμε κάτι με μαρκαδόρο στο δείγμα τοίχου που βάφτηκε με το Master EASY CLEAN της Kraft. Το αφήσαμε να στεγνώσει και πήραμε μόνο ένα σφουγγάρι βρεγμένο με λίγο νερό και όντως ξεβάφτηκε εντελώς!

Master EASY CLEAN

Master EASY CLEAN

Πεντακάθαρο! Επιτέλους βρέθηκε η λύση!

Πως γίνεται να καθαρίζουν οι τοίχοι τόσο εύκολα με το Master EASY CLEAN;

Το Master EASY CLEAN, λόγω της ειδικής του σύνθεσης και της τεχνολογίας των Κεραμικών Μικροσφαιριδίων της 3Μ™  που περιέχει, αποτελεί ιδανική λύση για βαφή τοίχων σε χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα και στο τρίψιμο, ενώ είναι κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο με το πληρέστερο ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα Indoor Air Comfort™ GOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν στην κατηγορία του, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων συνεισφέροντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα ζωής.

Λόγω της προηγμένης ειδικής σύνθεσής του, το Master EASY CLEAN εφαρμόζεται εύκολα και δεν λερώνει κατά τη βαφή, παρέχοντας μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής semi-mat επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου αναδεικνύοντάς το ως ιδανικό για σαλόνια και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής χώρους, χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.