Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νέο IKEA Live Shopping Event με τη Σίσσυ Χρηστίδου και θέμα το ανοιξιάτικο τραπέζι!

0

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, γιόρτασε την άνοιξη μέσα από το νέο IKEA Live Shopping Event, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο IKEA.gr. Την αγαπημένη σε όλους διαδραστική εμπειρία παρουσίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Θοδωρή Ντούσι, Interior Designer & Home Furnishing Advisor της ΙΚΕΑ, με βασικό θέμα το ανοιξιάτικο τραπέζι, προτείνοντας ιδέες και λύσεις διακόσμησης με πρωταγωνιστές τα προϊόντα ΙΚΕΑ.

Οι θεατές ανακάλυψαν μοναδικές προτάσεις για να δώσουν μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι τους, χρησιμοποιώντας είδη σερβιρίσματος IKEA και ακολουθώντας τους κανόνες της art de la table. Ευφάνταστοι συνδυασμοί πιάτων, ποτηριών και ειδών σερβιρίσματος για το στήσιμο του τραπεζιού παρουσιάστηκαν, σε διαφορετικές υφές, χρώματα και υλικά για ένα λειτουργικό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Οι προτάσεις ήταν εμπνευσμένες από τη φύση, τόσο στα χρώματα που παρουσιάστηκαν όσο και στα υλικά, όπως το μπαμπού και το ξύλο. Ακόμη, οι παρουσιαστές έδειξαν πώς μπορούμε να εντάξουμε μικρές, γιορτινές πινελιές στη διακόσμηση του τραπεζιού για να υποδεχθούμε το φετινό Πάσχα.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές του, αλλά και να θέτει όλα τα ερωτήματά του ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr και να κάνετε τις αγορές σας με -20% στα είδη σερβιρίσματος μέχρι 17/4 και αποκλειστικά για αγορές από το IKEA e-shop.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.