Με κάθε αγορά LG στεγνωτηρίου δώρο το συνδετικό ράφι για τοποθέτηση πάνω από το πλυντήριο

0

Μια νέα προωθητική ενέργεια πραγματοποιεί η LG Electronics (LG) για τους καταναλωτές που θα αποκτήσουν LG στεγνωτήριο. Πιο συγκεκριμένα από τις 10 Νοεμβρίου έως και εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά ενός LG στεγνωτηρίου, θα λάβουν δώρο ένα συνδετικό ράφι αξίας 99€[1] για τοποθέτηση πάνω στο LG πλυντήριο.

Ανάμεσα στα βασικά οφέλη των στεγνωτηρίων, είναι η εξοικονόμηση χρόνου, καθώς αποφεύγεται η αναμονή για το στέγνωμα των ρούχων, αλλά και η εξοικονόμηση χώρου, καθώς το στεγνωτήριο μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το LG πλυντήριο, χάρη στο ειδικό συνδετικό ράφι.

Επιπλέον, τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν εξαιρετική ενεργειακή κλάση. Η ενσωματωμένη αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump, λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια και προσφέροντας ανώτερη φροντίδα για τα ρούχα. Ακόμη, με την τεχνολογία Eco Hybrid™, έχετε την επιλογή για πιο γρήγορο στέγνωμα ή για εξοικονόμηση ενέργειας[2], είτε μέσω του Energy Mode που εξοικονομεί έως 15% ενέργεια ή του Time Mode για έως και 18% εξοικονόμηση χρόνου.

Η χαμηλή θερμοκρασία στεγνώματος, διαφυλάσσει τα υφάσματα, προσφέροντας απαλή φροντίδα και αποτρέποντας το μάζεμα και τις φθορές, ενώ το ράφι στεγνώματος παρέχει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα ρούχα. Παράλληλα με το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών, μειώνονται κατά 99,9% τα βακτήρια και τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη[3], τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, χάρη στον αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή που διαθέτουν τα στεγνωτήρια της LG, ο καθαρισμός του φίλτρου  από χνούδια και σκόνη γίνεται αυτόματα μέσω της δυνατής ροής νερού.

Μέσω της τεχνολογίας ThinQ™ μπορείτε να διαχειριστείτε από απόσταση το στεγνωτήριό σας, όπως για παράδειγμα να δώσετε εντολή εκκίνησης ή να κατεβάσετε επιπλέον κύκλους στεγνώματος.  Τέλος χάρη στην τεχνολογία Smart Pairing το στεγνωτήριο μπορεί να λάβει πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης από το LG πλυντήριο (μέσω Wi-Fi) και αυτόματα να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος, δίνοντας στα ρούχα την προστασία που τους αξίζει.

Ανακαλύψτε τα LG στεγνωτήρια στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/stegnotiria.

[1] Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης

[2]Συγκριτική δοκιμή Intertek τον Απρίλιο του 2018, με φορτίο 9 κιλών στο πρόγραμμα για βαμβακερά με το πρότυπο IEC, ανάμεσα στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου. (RC90U2AV3W)

[3] Κατόπιν δοκιμής υπό την επίβλεψη της TUV SUD, βρέθηκε ότι το στεγνωτήριο ρούχων της LG μειώνει σε ποσοστό 99,9% τα βακτήρια (S. aureus, P. aeruginosa, and K. pneumoniae) στο πρόγραμμα Allergy Care. Το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει τα ακάρεα οικιακής σκόνης κατά 99,9%.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.