Μετατρέψτε το σπίτι σας σε έναν χώρο έμπνευσης με τη βοήθεια της LG OLED G & Z

0

Σε μια εποχή όπου το σπίτι έχει γίνει κάτι περισσότερο από χώρος διαβίωσης, το καταφύγιο για αποφόρτιση από τη δύσκολη καθημερινότητα αλλά κάποιες φορές και χώρος εργασίας, πρέπει να μπορούν όλοι να αισθάνονται άνετα μέσα σ’ αυτό. Η LG Electronics με τη νέα καινοτόμα σειρά, LG OLED G & LG SIGNATURE OLED Z, απογειώνει την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας για όσους λατρεύουν την τέχνη και το design και αναζητούν έμπνευση στην καθημερινότητά τους.

Με τεχνολογία αιχμής και δέσμευση στην αριστεία, η LG επαναπροσδιορίζει το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας.  Η σειρά LG OLED G & LG SIGNATURE OLED Z δεν είναι απλώς μια τηλεόραση, είναι ένα έργο τέχνης που ενσωματώνεται άψογα στο χώρο, προσφέροντας εκπληκτικές εικόνες και καθηλωτικό ήχο που εμπνέουν και γοητεύουν.

Οι τηλεοράσεις διαθέτουν τεχνολογία OLED που προσφέρει αληθινά χρώματα, αντίθεση και βαθύ μαύρο. Τα εκπληκτικά γραφικά ζωντανεύουν την κάθε σκηνή, προβάλλοντάς την με απίστευτη καθαρότητα και λεπτομέρεια και καθιστώντας την ιδανική για βραδιές ταινιών, παιχνίδια ή ακόμα και εκθέσεις τέχνης.

Ένα από τα πιο εμπνευσμένα χαρακτηριστικά αυτών των τηλεοράσεων είναι η Λειτουργία Gallery, όπου όταν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να λειτουργήσει ως γκαλερί τέχνης, προβάλλοντας σειρά από έργα τέχνης, φωτογραφίες και τοπία. Οι χρήστες μπορούν να επιμεληθούν τη δική τους συλλογή ή να επιλέξουν από μια βιβλιοθήκη διάσημων έργων τέχνης που ταιριάζουν με τη διάθεση ή τον εσωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού τους. Η αίσθηση ότι οι χρήστες έχουν τη δική  τους ιδιωτική γκαλερί στο σαλόνι, παρέχει ατελείωτη έμπνευση και ομορφιά.

Επιπλέον, ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός καθιστά τις τηλεοράσεις από μόνες τους έργα τέχνης ενώ η σχεδιαστική αναβάθμιση του One Wall Design[1], τους επιτρέπει να τοποθετούνται στον τοίχο, χωρίς ορατό κενό, φέρνοντας στιλ και κομψότητα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον επιλέγουν οι χρήστες.

Ειδικά για την LG SIGNATURE OLED Z, η καλαισθησία είναι μονόδρομος. Η ξεκάθαρη σχεδίαση της LG SIGNATURE OLED Z3 προσθέτει διακριτικό στυλ στον χώρο για μια αισθητική που ξεπερνά τη συνηθισμένη πολυτέλεια. Με το μοντέλο Gallery Design των 77 ιντσών, το σπίτι μοιάζει με έκθεση τέχνης, ενώ το μοντέλο 88 ιντσών με βάση δαπέδου στέκεται στον χώρο όμορφα σαν έπιπλο.

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις, κατόπιν ανάλυσης της συνήθειας θέασης και περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας τόσο την ποιότητα της εικόνας όσο και του ήχου με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε περιεχόμενο που απολαμβάνουν οι χρήστες παρουσιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας μια προσαρμοσμένη και εμπνευσμένη εμπειρία θέασης.

Η σειρά LG OLED G & Z διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει η ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο. Είτε είστε σινεφίλ, είτε gamer, είτε λάτρης της τέχνης, η σειρά της LG υπόσχεται να μετατρέψει το σπίτι σας σε έναν χώρο έμπνευσης.

[1]Ισχύει μόνο για τα μοντέλα της σειράς G.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.