Μετρητής παλμών & οξυγόνωσης

0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πιο χρήσιμα gadgets είναι αυτά που συμβάλλουν στην καλή υγεία του χρήστη.

Σίγουρα μία συσκευή του εμπορίου δεν μπορεί να έχει θεραπευτικές ιδιότητες, όμως μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε την κατάσταση του οργανισμού σας.

Μία από αυτές είναι ο νέος μετρητής της Smart Electronics, για τους παλμούς της καρδιάς και το οξυγόνο του αίματος, με κόστος μόνο 24€ !!!

Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑΑ 1.5V και η χρήση του είναι απλούστατη, καθώς διαθέτει μόνο ένα πλήκτρο και έναν αισθητήρα.

Έχει πολύ μικρό μέγεθος και αμελητέο βάρος, κάτι που το καθιστά απόλυτα φορητό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να τοποθετήσετε το δάκτυλο σας (κατά προτίμηση τον δείκτη) στην ειδική εσοχή όπου βρίσκεται ο αισθητήρας.

Κατόπιν, παραμείνετε ήρεμοι και ακίνητοι για λίγα δευτερόλεπτα (όπως όταν μετράτε την πίεση σας).

Η συσκευή θα ανιχνεύσει τους καρδιακούς παλμούς σας και το επίπεδο οξυγόνωσης του αίματος σας, και θα εμφανίσει τις δύο τιμές στην οθόνη.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εύκολη και πρακτική είναι η διαδικασία!

Πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο, ανοίγετε το μενού με τις ρυθμίσεις. Εκεί μπορείτε να ορίσετε τον προσανατολισμό της οθόνης (όπως στα tablets) και να μεγαλώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις μετρήσεις στο δικό σας οργανισμό, ορίζοντας τις μέγιστες και ελάχιστες τιμές παλμών και οξυγόνωσης.

Έτσι οι μετρήσεις δεν θα βγάζουν… λάθος «συναγερμό». Τέλος, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ηχητικές ειδοποιήσεις, αν το επιθυμείτε.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και παρακολουθείστε την καλή σας υγεία, γιατί η υγεία είναι το παν !!!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 24 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.