Μια ιδέα για τη κουρτίνα του μπάνιου

0

Η κουρτίνα του μπάνιου είναι κάτι που όλοι έχουμε σπίτι μας αλλά μας εκνευρίζει πάρα πολύ το πλαστικό πάνω μέρος της στο υπόλοιπο design του χώρου. Και είναι λογικό αν το σκεφτείς. Δεν μπορείς να έχεις φτιάξει ένα τέλειο μπάνιο φτιαγμένο με τη τελευταία λέξη του decor και να στα χαλάει το πλαστικό πάνω μέρος της κουρτίνας. Έτσι δεν είναι. Η λύση είναι απλή και θα χρειαστείς τρία μόνο υλικά.

Υλικά

Ένα σχοινί

Ένα σιδερένιο σωλήνα

2 γάντζους

Εκτέλεση

Περνάμε το σχοινί μέσα από τον σιδερένιο σωλήνα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ώστε το σχοινί να είναι αρκετά χοντρό αλλά τόσο ώστε να χωράει μέσα από τον σωλήνα. Στη συνέχεια μετράμε την απόσταση από το ταβάνι και τον πλαινό τοίχο και τοποθετούμε πάνω στο ταβάνι και στον πλαινό τοίχο τους γάντζους. Κάνουμε δύο κόμπους στο σχοινί από τη μία και την άλλη πλευρά αντίστοιχα, περνάμε μέσα τη κουρτίνα και στη συνέχεια τοποθετούμε το σχοινί στους γάντζους.

Αν θέλετε για πιο όμορφο αποτέλεσμα μπορείτε να τοποθετήσετε 2 σωλήνες δεξιά και αριστερά της μπανιέρας αλλά φυσικά πάντα με το ίδιο σχέδιο ώστε να είναι όμορφο. Το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά θεατρικό και vintage.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.