Μικρές μπανιέρες για μικρά μπάνια

0

Όταν ο χώρος δεν βοηθά για να αποκτήσετε μια μεγάλη μπανιέρα και εσείς επιμένετε ότι θέλετε μπανιέρα και όχι ντουζιέρα σας αξίζουν πολλά μπράβο.Οι παρακάτω ιδέες είναι ιδανικές για μικρά μπάνια καθώς διακρίνονται για το σχεδιασμό και για την ιδιαιτερότητα τους. Φυσικά μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί και σε ένα μεγαλύτερο μπάνιο γιατί απλώς μπορεί να σας αρέσει το συγκεκριμένο στυλ.

Οι παρακάτω μπανιέρες είναι μικρές αλλά πάντα κλασσικές ακόμα και στη τελευταία τους λεπτομέρεια. Τα ποδαράκια της μπανιέρας για παράδειγμα θα είναι σκαλισμένα. Επιπλέον ένα εντυπωσιακό χρώμα όπως το πρώτο μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μπάνιο σας από ένα απλό και κλασσικό λευκό. Σίγουρα δεν είναι βολικό για να απολαύσεις με τις ώρες το μπάνιο σου είναι όμως αρκετά λειτουργικό σε περίπτωση που δεν έχεις χώρο.

1 3

Στρογγυλές μπανιέρες οποιουδήποτε υλικού και χρώματος συνθέτουν το μοτίβο μιας μικρής αλλά κατά τα άλλα θαυματουργής μπανιέρας. Η αλήθεια είναι ότι θυμίζουν λίγο βαρέλι αλλά πραγματικά είναι εντυπωσιακός ο χώρος όπου μπορούν να σταθούν στο χώρο και να συνυπάρξουν με τα υπόλοιπα είδη υγιεινής.

2 4 6 8

Τέλος, μια ιδιαίτερη, εντυπωσιακή αλλά και πανέμορφη μπανιέρα είναι η τελευταία με νερό όπου τρέχει από ψηλά θυμίζει ντουζιέρα όπου δεν μπορείς όμως να σταθείς όρθιος αλλά σίγουρα μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου.

9

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.