Νέα LG OLED evo Gallery Edition

0

Η νέα LG OLED evo Gallery Edition που έρχεται στην αγορά, είναι το αποκορύφωμα της λαμπερής ομορφιάς και της κομψής σχεδίασης. Με ένα νέο ορόσημο στην κατασκευή εξαιρετικά λεπτών οθονών, η LG OLED G2 με την άψογη σχεδίασή της ενσαρκώνει το μινιμαλισμό και συνδυάζει τη χαλάρωση με την τέχνη, μιας και όταν είναι σε λειτουργία Always Ready, εμφανίζει έργα τέχνης με ρεαλιστική υφή και χρώμα, ενώ εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο[1].

Μια νέα φωτεινή εποχή ξεκινά για τα pixels, καθώς το Brightness Booster Max ενισχύει τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED, πραγματοποιώντας βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI και αποδίδοντας έως και 30%[2] περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού.

Η LG OLED evo Gallery Edition και τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια να μπορούν να είναι ευδιάκριτες, προσφέροντας εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές.

Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής a9 Gen 5 AI καταφέρνει να ενισχύει τα αντικείμενα της εικόνας στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή, ακολουθώντας τις εξελίξεις της βαθιάς μάθησης (deep learning). Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει την εικόνα, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο σ’ αυτήν και πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ακόμα, ο νέος καθηλωτικός ήχος surround και ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών και κάνει τις σκηνές ακόμα πιο ζωντανές, μετατρέποντας το θεατή σε κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας και της δράσης. Μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία προσφέρεται με το συνδυασμό του Dolby Vision IQ™[3] με το Dolby Atmos®3 ενώ μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ™3 προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Οι νέες LG OLED evo Gallery Edition είναι από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming3 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0,1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync[4], το AMD FreeSync Premium[5] και την υποστήριξη VRR, η δράση θα είναι ακόμα πιο φρενήρης θα απεικονίζεται καθαρά και ομαλά. Επιπρόσθετα, με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now4 στο gaming, που δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια περιμένει τους φαν να την ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση.

Τέλος, η LG OLED evo Gallery Edition διαθέτει μεγάλο εύρος διαστάσεων, για να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες, από μια οθόνη για παιχνίδια ή για home cinema και με μεγέθη 55, 65, 77 και 83 ίντσες[6], είναι η ιδανική επιλογή.

[1] Η βάση Gallery υποστηρίζεται στα μοντέλα 65G2 και 55G2. ΔΕΝ περιλαμβάνεται βάση τηλεόρασης. Δεδομένου ότι αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για επίτοιχη τοποθέτηση, περιλαμβάνει ένα λεπτό βραχίονα επίτοιχης τοποθέτησης. Η βάση τηλεόρασης μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.

Η περιστρεφόμενη βάση G2 γέρνει περίπου 4 μοίρες όταν εγκατασταθεί και πωλείται χωριστά.

[2] Σε σύγκριση με μοντέλα που δεν είναι OLED evo και με βάση τη μέτρηση Full White.

[3] Τα Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και Dolby Vision Gaming είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[4]  Τα NVIDIA, G-Sync και GeForce Now είναι εμπορικά σήματα της NVIDIA Corporation

[5]  Τα AMD και FreeSync, είναι εμπορικά σήματα της Advanced Micro Devices, Inc.

[6] Το μοντέλο 97G2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο 2ο εξάμηνο του 2022.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.