Δώστε «ενέργεια» στον κήπο σας με τα προϊόντα της Schneider Electric

0

Μετά από έναν βαρύ χειμώνα, η αυλή και το μπαλκόνι μας καλωσορίζουν ώστε να περνάμε πλέον περισσότερες ώρες στους εξωτερικούς χώρους μας. Επειδή όμως στη σημερινή εποχή οι ώρες εκτός σπιτιού είναι πολλές και οι ανάγκες για ηλεκτρικό εξοπλισμό αυξημένες η Schneider Electric παρέχει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα εξαιρετικών λύσεων για παροχή ενέργειας.

Παρ’όλο που οι μέρες είναι πλέον μεγαλύτερες αυτή την εποχή, κάποια στιγμή έρχεται το σούρουπο και χρειαζόμαστε τεχνητό φως, έξω. Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο το ηλιακό φανό, Mobiya TS170 S. Περιλαμβάνει μία φορητή λάμπα LED με λευκό φωτισμό, ισχύος 12W, με δική της μπαταρία. Το συνοδευτικό φωτοβολταϊκό panel, μπορεί και φορτίζει τη μπαταρία της λάμπας στη διάρκεια της μέρας. Αυτό προσφέρει σημαντικό όφελος, ειδικά με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην αγορά της ενέργειας. Ακόμα όμως και αν τύχει να έχει συννεφιά, μπορείτε να τροφοδοτείτε τη λάμπα μέσω ενός απλού καλωδίου USB, είτε από φορτιστή 5V ή και από το laptop σας. Μέσω του panel η φόρτιση διαρκεί 12 ώρες, ενώ η αυτονομία της φτάνει τις 6, 12 ή 48 ώρες, ανάλογα με το επίπεδο φωτεινότητας που επιλέγετε. Όσο για την προστασία της, είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο IP65, ώστε να αντέχει μία ώρα σε βάθος μισού μέτρου νερό, ή σε πιο πρακτικές συνθήκες, την έντονη βροχή. Τέλος, συνοδεύεται από διάφορα στηρίγματα ώστε να μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο.

Αλλά και για τις υπόλοιπες συσκευές σας όπου η ηλιακή φόρτιση δεν επαρκεί, η Schneider Electric έχει φροντίσει να σας καλύψει: είτε πρόκειται για εργασίες κήπου, όπως το κούρεμα του γκαζόν, είτε για διασκέδαση με φίλους όπως barbeque σε ηλεκτρική ψησταριά ή ένα μίνι ψυγείο για να κρατάει τις μπίρες και τα αναψυκτικά δροσερά, η μπαλαντέζα Thorsman HO7RNF 3G1.5 εξυπηρετεί κάθε ανάγκη για ηλεκτρική παροχή. Πρόκειται για μία μπαλαντέζα που προσφέρει προέκταση καλωδίου ρεύματος 40 μέτρων. Διαθέτει εργονομική λαβή για εύκολο τύλιγμα και ξετύλιγμα του καλωδίου, ενώ ενσωματώνει 4 πρίζες ασφαλείας σούκο, ώστε να μη χρειάζεστε ξεχωριστό πολύπριζο. Αυτές προστατεύονται από πλαστικά καλύμματα όταν δεν χρησιμοποιούνται, ενώ ένα λαμπάκι LED παρέχει ενδείξεις σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής. Επίσης διαθέτει ανθεκτικούς μεταλλικούς σωλήνες, που χρησιμεύουν τόσο για στήριξη όσο και για εύκολη μεταφορά. Έχει κερδίσει τις πιστοποιήσεις IP44 και IK08 ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.