Νέες προωθητικές ενέργειες για τις οικιακές συσκευές της LG

0

Η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί δύο νέες προωθητικές ενέργειες για τις οικιακές συσκευές της. Συγκεκριμένα,  έως τις 31 Ιουλίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά πλυντηρίων ρούχων LG με χωρητικότητα από 10 έως 12 κιλά, ο καταναλωτής παίρνει δώρο ένα Tefal Σύστημα Ατμού Access Steam[1] και με την αγορά πλυντηρίων πιάτων LG, ο καταναλωτής παίρνει δώρο 1 κουτί ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων[2].

 

Τα LG πλυντήρια ρούχων ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητα τους[3] , προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις. Επίσης,  ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία που φροντίζει και προστατεύει τα ρούχα σας κατά την πλύση, όπως η τεχνολογία  AI DD™[4], η οποία ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα.  Επίσης, με την επιλογή «Φροντίδα για ζάρες» και με την τεχνολογία Steam+™ εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων[5], όπως τα ακάρεα σκόνης, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες[6], για πιο εύκολο σιδέρωμα.

Τα LG πλυντήρια πιάτων ξεχωρίζουν για τη μοντέρνα και κομψή τους σχεδίαση. Η τεχνολογία QuadWash™ που διαθέτουν τα πλυντήρια πιάτων της LG, προσφέρει μέγιστο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα και περιστρεφόμενοι βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες, φτάνοντας σε όλη την επιφάνεια του πιάτου. Επίσης, ο ατμός TrueSteam™ που δημιουργείται από ζεστό νερό απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και κάνει τα πιάτα αστραφτερά με λιγότερες κηλίδες από νερό[7].

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια ρούχων εδώ και για τα πλυντήρια πιάτων εδώ.

[1] Κωδικός δώρου: DR8085
[2] 1 κουτί CIF ταμπλέτες πιάτων 38 τμχ
[3] Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο.
[4] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).
[5] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης.
[6] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[7] Σύγκριση με το μοντέλο χωρίς ατμό LG. Μέτρηση κηλίδων από το νερό για το μοντέλο LG DFB325(με ατμό) και το μοντέλο DFB415(χωρίς ατμό), σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους δοκιμής της LG.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.