Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» στην Αλεξανδρούπολη

0

Ένα νέο κατάστημα «νέας γενιάς» ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στη Γέφυρα Μαΐστρου στο 1ο χλμ Αλεξανδρούπολης Φερών. Είναι το 4ο κατάστημα που δημιουργεί η IKEA, εταιρία του Ομίλου FOURLIS κάτω από το νέο concept, μετά το IKEA Πειραιά, το IKEA The Mall Athens στην Ελλάδα και το ΙΚΕΑ Mall of Sofia στη Βουλγαρία.

Τα καταστήματα «νέας γενιάς» συνδυάζουν την καινοτομία με την ευκολία καθώς προσαρμόζουν ένα φυσικό κατάστημα στην εποχή του e-commerce προσφέροντας ολιστικά την εμπειρία ΙΚΕΑ.

Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ Αλεξανδρούπολη στεγάζεται σε ένα χώρο 1.700τμ που εκτείνεται σε 2 ορόφους και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές ειδών σπιτιού και μικρότερων επίπλων από μία γκάμα 600 ετοιμοπαράδοτων προϊόντων. Παράλληλα, έχουν πρόσβαση για αγορές, μέσω παραγγελίας με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, σε όλη τη γκάμα των προϊόντων ΙΚΕΑ με δυνατότητα δωρεάν παραλαβής από το κατάστημα ή με μικρή επιπλέον χρέωση για παράδοση στον χώρο τους.

Με στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτή διαθέτει τμήμα Σχεδιασμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο επισκέπτης, κατόπιν ραντεβού, μπορεί να σχεδιάσει με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού την κουζίνα ή την ντουλάπα του. Επιπλέον, προσφέρεται και υπηρεσία συναρμολόγησης για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Στην έκθεση του καταστήματος παρουσιάζονται 1.500 προϊόντα μεταξύ των οποίων στρώματα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να «δοκιμάσουν» ώστε να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους.

Τέλος, από την ολιστική αυτή εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει η πρόσβαση στις λιχουδιές της ΙΚΕΑ. Το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων διαθέτει περισσότερα από 80 συσκευασμένα προϊόντα για απόλαυση στο σπίτι.

Στο μοναδικό αυτό «ταξίδι» αγοραστικής εμπειρίας η άνεση και η καινοτομία προς όφελος του καταναλωτή έχουν τον πρώτο λόγο. Με χρήση του δωρεάν WiFi εντός του καταστήματος έχουν τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, να σκανάρουν τον κωδικό των προϊόντων για να μάθουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτά ή ακόμη και να τα αγοράσουν online ενώ βρίσκονται μέσα στο κατάστημα.

«Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αλλάζουμε τον τρόπο αγορών στο χώρο της επίπλωσης και του οικιακού εξοπλισμού με τα καταστήματα «νέας γενιάς», προσφέροντας την ολιστική εμπειρία ΙΚΕΑ σε όλο και περισσότερους καταναλωτές. Το νέο κατάστημα, μέσα από την έκθεση αλλά και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, θα αποτελέσει χώρο έμπνευσης για τους κατοίκους της περιοχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την άφιξη της ΙΚΕΑ στην Αλεξανδρούπολη και προσκαλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να γνωριστούμε από κοντά», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κυρμακίδης, ΙΚΕΑ Remote Market Area Manager.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.