Νέο LG Water heater Hnverter για αντλίες θερμότητας

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα λύση για ζεστό νερό, το Water Heater Inverter.

Η νέα μονάδα Inverter επιτρέπει εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας άνω του 70%[1] σε σύγκριση με έναν συμβατικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, χάρη στον εξαιρετικά αποδοτικό συμπιεστή DUAL Inverter Compressor. Ο συμπιεστής μεγιστοποιεί και την ισχύ στη λειτουργία turbo, για 30% ταχύτερο χρόνο θέρμανσης[2], με 4 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας για τη διαμόρφωση της ιδανικής ατμόσφαιρας σε κάθε συνθήκη.

Ο κομψός σχεδιασμός του Water heater Inverter της LG, με την αποκλειστική τετράγωνη αισθητική και το πολυτελές ασημί χρώμα του, μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε χώρο, όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, ενώ η λειτουργία χαμηλού θορύβου[3], μέσω του κινητήρα BLDC και του συμπιεστή DUAL Inverter, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για εγκατάσταση εσωτερικού χώρου.

Το νέο Water heater προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, καθώς διαθέτει σωληνώσεις εισόδου και εξόδου μίας κατεύθυνσης και εύκολα συνδεόμενα καλώδια στο κουτί διακλάδωσης, που συνδυάζεται με εξαιρετική ανθεκτικότητα στα βασικά μέρη της συσκευής, δηλαδή τη δεξαμενή νερού και το συμπιεστή [4], για τα οποία παρέχεται 10ετής εγγύηση.

Έξυπνος έλεγχος:

Με την εφαρμογή LG ThinQ για smartphone, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγχουν την μονάδα από όπου βρίσκονται, εύκολα και γρήγορα, ελέγχοντας τις τρέχουσες θερμοκρασίες του νερού, ορίζοντας χρονοδιαγράμματα αλλά και προγραμματίζοντας την υπενθύμιση σέρβις και αυτοδιάγνωσης για εύκολη συντήρηση.

[1] Με βάση τα δεδομένα εσωτερικής προσομοίωσης της LG για την ημερήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας υπό τις μέσες κλιματικές συνθήκες EUt. Η ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι 74% χαμηλότερη όταν χρησιμοποιείται το μοντέλο LG Inverter Heat Pump Heater χωρητικότητας 270L από ό,τι όταν χρησιμοποιείται γενικός ηλεκτρικός θερμοσίφωνας (κατηγορίας C). Ο συντελεστής απόδοσης (COP) του μοντέλου χωρητικότητας 270L φτάνει το 3,85 (Ενεργειακή ετικέτα A++) και το COP του μοντέλου χωρητικότητας 200L φτάνει το 3,60 (Ενεργειακή ετικέτα A+).

[2] Σε λειτουργία turbo για 30% ταχύτερο χρόνο θέρμανσης για νερό πρώτης χρήσης από τη λειτουργία αυτόματης λειτουργίας. Η λειτουργία Turbo βασίζεται στη λειτουργία διπλού μετατροπέα Max Hz με βελτιστοποίηση λογικής θέρμανσης. Η δοκιμή διεξήχθη εσωτερικά με βάση το πρότυπο τεστ FHR των ΗΠΑ.

[3] Ο θόρυβος μειώνεται στα 53dBA (ηχητική ισχύς)

[4] Η TUV Rheinland πιστοποιεί τη 10ετή αντοχή του συμπιεστή DUAL Inverter, ενώ η κεραμική επίστρωση της δεξαμενής νερού παρέχει 10 χρόνια αντοχή στη διάβρωση με βάση το Γερμανικό Κεραμικό Πρότυπο DIN 4753.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.