O καταξιωμένος κριτικός κρασιών, James Suckling και το LG SIGNATURE παρουσιάζουν την τέχνη του κρασιού

0

Σε συνεργασία με το Premium Brand, ο James Suckling προσφέρει συμβουλές ως ειδήμονας σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης και γεύσης του κρασιού

Το brand LG SIGNATURE, για το πρόσφατο λανσάρισμα του LG SIGNATURE Wine Cellar συνεργάστηκε με τον ambassador της μάρκας και τον παγκοσμίου φήμης κριτικό κρασιού, James Suckling, για να δείξει στους καταναλωτές πώς να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι στον κόσμο του κρασιού.

Η σημασία της σωστής αποθήκευσης

Συλλέκτης, κριτικός και γνώστης του κρασιού για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, ο Suckling τονίζει τη σημασία της σωστής αποθήκευσης για την προστασία και τη διατήρηση του κρασιού. Σημειώνει ότι ο σχεδιασμός και οι τεχνικές δυνατότητες του LG SIGNATURE Wine Cellar είναι ιδανικοί για την καλύτερη δυνατή διατήρηση του κρασιού ενώ εκτός από τη συντήρηση των βέλτιστων συνθηκών, το Wine Cellar είναι εξίσου υψίστης αισθητικής.

Οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας και υγρασίας θα πρέπει να διατηρούνται στο ελάχιστο με το LG SIGNATURE Wine Cellar να το διαχειρίζεται τέλεια μέσω του Optimal Humidity Control[1] και του Multi Temperature Control. Το Multi Temperature Control σας επιτρέπει να τοποθετείτε τα κρασιά σας σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας. Κάθε ράφι παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για τη διατήρηση των κρασιών, όπως μια σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18 βαθμών Κελσίου[2] – συνθήκες που σύμφωνα με τον Suckling μπορεί να αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση του κρασιού σας. Το wine cellar μπορεί να φιλοξενήσει 65 μπουκάλια – σε ένα οριζόντιο σύστημα ραφιών διασφαλίζοντας ότι τα πώματα από φελλό δεν θα στεγνώσουν – και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Vibration Control της LG για να αποτρέψει την άσκοπη μετακίνηση των αποθηκευμένων φιαλών, ένας άλλος βασικός παράγοντας για τη διαφύλαξη της γεύσης και των χαρακτηριστικών του κρασιού.

Ο Suckling τονίζει επίσης τη σημασία του περιορισμού της συλλογής σας από την έκθεση στον ήλιο. Το LG SIGNATURE Wine Cellar εμποδίζει την υπεριώδη ακτινοβολία να φτάσει στα μπουκάλια που είναι αποθηκευμένα χάρη σε μια γυάλινη πόρτα με διπλό καθρέφτη. Για λόγους ευκολίας, η πόρτα είναι εξοπλισμένη με το InstaView™, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο χωρίς να επηρεάζεται το περιβάλλον της θερμοκρασίας και της υγρασίας της κάβας.

Προετοιμασία για τη στιγμή του κρασιού

Η δημιουργία μίας «υπέροχης στιγμής κρασιού», σύμφωνα με τον Suckling συνδέεται άρρηκτα με τον χρόνο, την τοποθεσία και το άτομο που θα μοιραστείς και θα απολαύσεις το κρασί. Είναι όλοι αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό και με το φαγητό, που μπορεί να αναβαθμίσουν την απόλαυση και να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες, δηλώνει ο Suckling. Συχνά οργανώνει γευσιγνωσίες και απολαμβάνει τις τελευταίες ανακαλύψεις του με αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους του κρασιού.

Για τον Suckling, αποτελεί μία υπέροχη στιγμή κρασιού όταν όλοι οι καλεσμένοι του είναι χαρούμενοι, χαλαροί και ικανοποιημένοι με την επιλογή του κρασιού.

Το σερβίρισμα του κρασιού με τον σωστό τρόπο

Ο Suckling μοιράστηκε επίσης με την LG SIGNATURE ότι το κρασί πρέπει πάντα να σερβίρεται σε γυάλινα σκεύη καλής ποιότητας και στη σωστή θερμοκρασία. Συχνά οι άνθρωποι κάνουν το λάθος να χρησιμοποιούν ακατάλληλο τύπο γυαλιού και να «σερβίρουν πολύ κρύο λευκό κρασί και πολύ ζεστό κόκκινο», κάτι που μπορεί να στομώσει το άρωμα και τις διακριτικές γεύσεις που ο οινοποιός προσπάθησε τόσο σκληρά για να τελειοποιήσει.

Ως ambassador για το brand LG SIGNATURE, o James Suckling συμμετείχε στην virtual εκδήλωση ‘Notes from the Cellar’ για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του LG SIGNATURE Wine Cellar στην αγορά των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο εξαιρετικά πεπειραμένος Suckling παρείχε μερικές από τις αγαπημένες του συμβουλές για να δοκιμάσει και να απολαύσει κανείς διαφορετικές ποικιλίες κρασιού.

Επιπλέον, μοιράστηκε μια λίστα με 12 ετικέτες τα οποία, είτε είστε λάτρεις είτε ξεικινάτε τώρα το ταξίδι στον κόσμο του κρασιού, δεν πρέπει να χάσετε. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.LGSIGNATURE.com

[1] Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών UL χρησιμοποιώντας τη μέθοδο δοκιμών της LG για τη μέτρηση της μέσης υγρασίας στον χώρο αποθήκευσης κρασιού. Ισχύει για το μοντέλο LGE LSR200W. Χωρίς φορτίο και ρύθμιση θερμοκρασίας 11°C. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει σε συνθήκες πραγματικής χρήσης

[2] Η λειτουργία σαμπάνιας (Champagne mode) στο χώρο αποθήκευσης ρυθμίζει αυτόματα τη βέλτιστη θερμοκρασία, αλλά ο χειροκίνητος έλεγχος θερμοκρασίας δεν είναι διαθέσιμος.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.