Είχατε σκεφτεί να διακοσμήσετε το σπίτι σας με… LEGO;

0

Μεγαλώσαμε παίζοντας με LEGO. Αναπτύξαμε την φαντασία μας μαζί τους, ενώ φτιάχναμε κάστρα, δωμάτια, αντικείμενα και κάθε λογής δημιούργημα! Είχαμε και μερικές δυσάρεστες εμπειρίες μαζί τους όταν… τα πατούσαμε, γιατί φυσικά το σπίτι μας ήταν γεμάτο με LEGO από άκρη σε άκρη. Αφού παίζαμε όλη μέρα μαζί τους. Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι τα LEGO μας μπορούν να λειτουργήσουν υπέροχα και ως διακοσμητικά; 

Έχουν γεωμετρικά σχήματα που θυμίζουν pop διακοσμητικά. Έχουν έντονα χρώματα που θα δώσουν έξτρα πινελιές στον χώρο μας. Και είναι και πανεύκολο να τα συναρμολογήσουμε και να τα ταιριάξουμε παντού. Τι άλλο θέλουμε;

Θα ομολογήσουμε ότι την ιδέα δεν την σκεφτήκαμε εμείς, μα την «κλέψαμε» από την νέα συλλογή της ΙΚΕΑΜία μοναδική σειρά που συνδυάζει το παιχνίδι με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις.

Η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε τη διεθνή συνεργασία της με το LEGO Group για τη δημιουργία μιας πρωτότυπης σειράς παιχνιδιού και αποθηκευτικών λύσεων. Μέσα από τη νέα συλλογή με το όνομα BYGGLEK, οι δύο αγαπημένες μάρκες δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και… μεγάλους να απολαύσουν ακόμα περισσότερες ώρες παιχνιδιού στο σπίτι κάνοντας παράλληλα την αποθήκευση μία διασκεδαστική υπόθεση. Η σειρά περιλαμβάνει κουτιά αποθήκευσης σε διαφορετικές διαστάσεις, καθώς και ένα σετ με τουβλάκια LEGO®.

Ας θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε την διακόσμηση του σπιτιού!

ΙΚΕΑ LEGO

Πως προέκυψε η συνεργασία – έκπληξη της ΙΚΕΑ με τα LEGO;

Αντλώντας έμπνευση από τα ευρήματα των δύο ερευνών και θέλοντας να δώσουν μια κοινή λύση στις ανάγκες μικρών και μεγάλων, οι δύο αγαπημένες μάρκες επιχειρούν να «ξανα-γράψουν τους κανόνες του παιχνιδιού», φέρνοντας ακόμα πιο κοντά γονείς και παιδιά, μέσα από μια διασκεδαστική – και ταυτόχρονα πρακτική – εμπειρία παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία της πρωτότυπης σειράς BYGGLEK που συνδυάζει, με ένα ξεχωριστό τρόπο, παιχνίδι και έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις!

«Στην ΙΚΕΑ, πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού. Μέσα από το παιχνίδι μπορεί κανείς να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του, να πειραματιστεί, να ονειρευτεί και να τον ανακαλύψει εκ νέου», σημειώνει ο Andreas Fredriksson, Σχεδιαστής στην ΙΚΕΑ Σουηδίας«Αυτό που για τους ενήλικες μπορεί να θεωρηθεί έλλειψη οργάνωσης, για τα παιδιά αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο δημιουργικά ερεθίσματα. Μέσα από τη σειρά BYGGLEK στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε τις διαφορετικές αντιλήψεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, η νέα συλλογή ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική των υπόλοιπων προϊόντων ΙΚΕΑ, δίνοντας την ευκαιρία στις δημιουργίες των παιδιών να αποτελέσουν κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού».

Τι θα βρούμε στην «παιχνιδιάρικη» συλλογή; Πάρτε ιδέες!

Η συλλογή περιλαμβάνει 4 διαφορετικά προϊόντα. Ένα σετ 3 μικρών αποθηκευτικών κουτιών, 2 σετ μεγαλύτερων αποθηκευτικών κουτιών καθώς και ένα σετ με τουβλάκια LEGO®. Τα προϊόντα της σειράς BYGGLEK μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα προϊόντα της σειράς LEGO χάρη στο οποίο τα εμείος ή τα παιδιά μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιστορίες!

ΙΚΕΑ LEGO

Η συλλογή BYGGLEK θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και online μέσα από το www.ikea.gr τον Οκτώβριο 2020.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.