Ωδή στο γιορτινό Art De La Table με τη νέα Red Home Collection του brand THEMIS Z

0

Το brand THEMIS Z, που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο ως η «επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», εμπλουτίζει τις tablewear δημιουργίες του με την νέα Red Home Collection, μια συλλογή που θα σας μυήσει στα μυστικά του γιορτινού art de la table.

Κάθε τραπεζαρία αποκαλύπτει μια ιστορία και η νέα Red Home Collection με την υπογραφή της καταξιωμένης μάρκας πολυτελούς lifestyle, αποκαλύπτει τη δική σας ξεχωριστή ιστορία και σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τις ομορφότερες αναμνήσεις την περίοδο των γιορτών, καθώς θα απολαμβάνετε το δείπνο σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τη νέα Red Home Collection αποτελούν τρεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας σειρές με επιτραπέζια σκεύη, όλες εμπνευσμένες από την Ελλάδα: Symi, Kallos, Helios, ενώ το χρώμα που πρωταγωνιστεί είναι φυσικά, το κόκκινο.

Απαραίτητη δήλωση πολυτέλειας για το γιορτινό σας τραπέζι αλλά και κάθε επίσημο δείπνο με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας, το κόκκινο χρώμα «ντύνει» τα περίτεχνα γεωμετρικά και επαναλαμβανόμενα μοτίβα της σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη και επαναπροσδιορίζει τον στολισμό του τραπεζιού σας.

Κάθε πιάτο, κάθε κούπα, αλλά και κάθε σετ της συλλογής είναι 100% σχεδιασμένο στην Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί από την καλύτερη ποιότητα πορσελάνης, ενώ χαρακτηρίζεται από προσεγμένη λεπτομέρεια χάρη στους εξειδικευμένους τεχνίτες. Κάθε στοιχείο της συλλογής Red Home Collection είναι μοναδικό και ακολουθεί πιστά τις υψηλές σχεδιαστικές αξίες του brand.

Διακοσμήστε το γιορτινό σας τραπέζι για το δείπνο των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς και σερβίρετε εκλεκτές γεύσεις στα επιτραπέζια σκεύη της νέας Red Home Collection του brand THEMIS Z, τα οποία είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων και φυσικά, για πλυντήριο πιάτων, καθώς έχουν χρώμα πολύ ανθεκτικό, το οποίο δεν ξεθωριάζει.

Η νέα Red Home Collection είναι μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη στον διαχρονικό σχεδιασμό και αποτελεί μια κομψή πρόταση δώρου που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.