Προετοίμασε το σπίτι σου για το ρεβεγιόν σε χρόνο… ρεκόρ!

0

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και έχουμε αρχίσει να ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να βρεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας στο σπίτι και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το ρεβεγιόν, για να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας, χρειάζεται να το προετοιμάσουμε από νωρίς. Να προγραμματίσουμε το μενού, να ψωνίσουμε δώρα και υλικά και φυσικά να καθαρίσουμε το σπίτι για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας. Αν ήδη έχεις αγχωθεί με την καθαριότητα του σπιτιού, χαλάρωσε αφού με το κατάλληλο «εργαλείο» γίνεται… piece of cake!

Κάνε τα δάπεδα… γυαλί

Ξέχνα το «χάος» που αφήνουν τα παιδιά

Ειδικά, αν είσαι γονιός και προετοιμάζεις το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, δεν χρειάζεται απλά να καθαρίσεις το σπίτι, αλλά μάλλον να μετατρέψεις το «χάος» στο απόλυτο εορταστικό σκηνικό. Τα υγρά και στερεά υπολείμματα και τα απομεινάρια από τις κρέμες του παιδιού, εξαφανίζονται κάτω από την ισχυρή απόδοση του έμπιστου stick DYSON V15s Detect Submarine. Είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση των αποξηραμένων λεκέδων από δημητριακά είτε για την απομάκρυνση των επίμονων κηλίδων από γάλα, η Dyson εξασφαλίζει ότι ο χώρος σου είναι πεντακάθαρος κι έτοιμος για τις γιορτές.

Μείνε ψύχραιμη κάθε φορά που ένας καλεσμένος χύνει το κρασί του στο πάτωμα

Στη μαγευτική ένωση Submarine™ και Dyson, το σπίτι σου μεταμορφώνεται σε ένα καταφύγιο κομψότητας. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι κάθε φορά που ένας καλεσμένος θα ρίξει το κρασί του ή αν τα ανίψια σου χύσουν το αναψυκτικό τους. Το stick DYSON V15s Detect Submarine επεμβαίνει στις γωνίες και τις σχισμές, εξαλείφοντας τους ξηρούς λεκέδες και τα υγρά με ευκολία. Χωρίς καλώδια να μπλέκονται στα πόδια σου, μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να μαζέψεις την “ζημιά” και να διατηρήσεις το χαρούμενο κλίμα που επικρατεί.

Η προετοιμασία του σπιτιού παύει να αποτελεί άγχος και κούραση πριν τις γιορτές. Η stick DYSON V15s Detect Submarine αποτελεί τον απόλυτο «σύμμαχο» για να καθαρίσεις γρήγορα και εύκολα, χωρίς να στερηθείς τη χαρά των ημερών. Θέτει τις βάσεις για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν, διασφαλίζοντας ότι το σπίτι σου λάμπει τόσο όσο και το πνεύμα των γιορτών που το γεμίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.