Οι έξυπνες τεχνολογίες των LG πλυντηρίων ρούχων που βελτιώνουν την καθημερινότητα

0

Η αγορά ενός πλυντηρίου ρούχων είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, που απαιτεί χρόνο, ώστε να βρείτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Από το  χρώμα έως και τη χωρητικότητα[1], υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα ήταν καλό να λάβετε υπόψη, κατά την αγορά του επόμενου πλυντηρίου ρούχων σας. Η LG Electronics (LG), προσφέρει πολλές διαφορετικές τεχνολογίες, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες για να κάνουν τα πλυντήρια ρούχων πιο «έξυπνα».

Tεχνολογία ThinQ™

Η τεχνολογία ThinQ™ της LG σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το πλυντήριο σας ακόμα και εξ αποστάσεως, μέσω του smartphone σας[2], επιτρέποντάς σας από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης. Μπορείτε να «επικοινωνήσετε» εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

Τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, ο χρήστης απολαμβάνει καλύτερη φροντίδα για τα ρούχα του και μεγαλύτερη ευκολία. Το AI DD™[3] ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων.

Τεχνολογία Steam+™ και «Φροντίδα για τις ζάρες»

Με την τεχνολογία LG Steam+™ εξαλείφονται αλλεργιογόνα[4], όπως τα ακάρεα σκόνης, ενώ παράλληλα μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες» μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα[5].

Τεχνολογία ezDispense™

Με την τεχνολογία ezDispenseTM [6] καθορίζεται αυτόματα η δόση[7] του απορρυπαντικού και του μαλακτικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα.

Επιλέξτε εσείς το πλυντήριο ρούχων που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αφήστε την LG να «καθαρίσει»!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια ρούχων της LG εδώ.

[1] Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο.
[2] Μέσω σύνδεσης σε WiFi δίκτυο.
[3] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).
[4] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.
[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[6] Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την λειτουργία ezDispenseTM.
[7] Έως και 20 πλύσεις σε κανονική δόση (φορτίο 5 κιλών). Η δοκιμή έγινε σε εργαστήριο της LG. Πρόγραμμα βαμβακερών και «κανονική» δόση απορρυπαντικού.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.