Οι τάσεις για τα πλακάκια μπάνιου που θα κυριαρχήσουν το 2023

0

Οι τάσεις για τα πλακάκια μπάνιου που θα έχουν την τιμητική τους το 2023. Μετά από ψάξιμο κατασταλάξαμε στα 4 πιο μοδάτα πλακάκια μπάνιου, ώστε αν είστε σε φάση ανακαίνισης, να πάρετε μερικές ιδέες.

Έντονα Χρώματα

Η χρήση all in σε ένα έντονο χρώμα θα σας βοηθήσει να εμποτίσετε το μπάνιο σας με ζωηρή, παιχνιδιάρικη ενέργεια. Τα ροζ πλακάκια της τσιχλόφουσκας στον τοίχο και το σχεδόν φύλλο μοτίβο στα δάπεδα αυτού του μπάνιου λειτουργούν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε ορισμένες από τις χρωματικές τάσεις που αναμένεται να είναι μεγάλες το 2023, όπως το ζωηρό πορτοκαλί κόκκινο και το βαθύ ματζέντα, όταν επιλέγετε μια τολμηρή απόχρωση για πλακάκια τοίχου και δαπέδου.

Sleek Wainscoting

Η τυπική επίστρωση με μισό πάνελ παίρνει μια σύγχρονη αναβάθμιση μέσω των πλακιδίων μπάνιου.

Μωσαϊκό Πλακάκι

Υπήρξε ανανεωμένο ενδιαφέρον για τα πολύχρωμα μωσαϊκά. Είτε επιλέξετε μικρά πλακάκια σε ένα μόνο τολμηρό χρώμα είτε επιλέγετε μοναδικά σχήματα και σχέδια, οι δυνατότητες είναι τεράστιες.

Γήινοι τόνοι

Με την άνοδο των χώρων που επικεντρώνονται στην ευεξία, δεν αποτελεί έκπληξη που οι γήινες αποχρώσεις έχουν γίνει τάση. Τα χρώματα που υπάρχουν στη φύση εμπνέουν γαλήνη, καθιστώντας τα ιδανικές επιλογές για πλακάκια μπάνιου.

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.