Παγκόσμια Ημέρα πλυσίματος χεριών: Η GROHE φροντίζει για την υγιεινή των χεριών μας με ανέπαφη τεχνολογία στο μπάνιο που εξοικονομεί νερό

0

Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα προσφέρει απαραίτητες πληροφορίες για μία ολόκληρη συλλογή προϊόντων που λειτουργούν ανέπαφα, για να αναβαθμίσουν τη ρουτίνα πλυσίματος των χεριών σας, με πραγματικά βιώσιμο τρόπο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα πλυσίματος χεριών! Με τη συλλογή προϊόντων ανέπαφης τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και στη βελτίωση της υγιεινής.

Με μία ανέπαφη μπαταρία, το πρώτο πράγμα που αγγίζουν τα χέρια σας είναι το νερό, διατηρώντας έτσι το επίπεδο υγιεινής σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε ότι το νερό τρέχει. Με μία ανέπαφη μπαταρία GROHE, η ροή του νερού ανοίγει μόνο όταν χρειάζεται και κλείνει αυτόματα, όταν τα χέρια σας δεν έρχονται πλέον σε επαφή με το νερό.

Με την μπαταρία GROHE Eurosmart, ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, συνδυάζοντας τα οφέλη μιας χειροκίνητης και μίας ανέπαφης μπαταρίας, ενώ ταυτόχρονα χάρη στον ενσωματωμένο περιοριστή θερμοκρασίας εξοικονομείται ενέργεια. Παράλληλα, η τεχνολογία EcoJoy μειώνει την κατανάλωση νερού, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Η GROHE, προσφέρει αρκετές παραλλαγές σχεδίων ανέπαφων μπαταριών που ταιριάζουν σε κάθε στυλ μπάνιου με τις συλλογές Essence E, Bau Cosmopolitan E, Eurosmart Cosmopolitan E και Eurocube E.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.