Παιδικό δωμάτιο με τον μαγικό κόσμο του διαστήματος!

0

Το παιδικό δωμάτιο είναι ίσως η πιο όμορφη επιλογή για να διακοσμήσουμε πόσο μάλλον όταν βλέπουμε τα παιδιά μας ενθουσιασμένα με το τελικό αποτέλεσμα. Παιδικοί ήρωες, σκηνές από ταινίες, διακοσμητικά από τα αγαπημένα τους παιδικά, ονειρεμένες σκηνές από το διάστημα είναι ίσως οι καλύτερες επιλογές για να φτιάξουμε το δωμάτιο των ονείρων τους. Οι ταινίες όμως είναι βγαλμένες από τη ζωή!

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου Fourlis, δημιουργεί, σε συνεργασία με «Το Ρόδι», μία παιδική ταινία μικρού μήκους για το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι. Έμπνευση για την ταινία αυτή, αποτέλεσε η νέα σειρά της IKEA, AFTONSPARV από τη σχεδιάστρια Marta Krupińska που αποτελείται από παιχνίδια και προϊόντα με θέμα το διάστημα για παιδιά ηλικίας από 3 έως 7 ετών.

«Τι συμβαίνει όταν παιχνίδια από έναν άλλο πλανήτη προσγειώνονται στη Γη και γνωρίζουν τα παιχνίδια της νέας παιδικής σειράς AFTONSPARV της ΙΚΕΑ, που «έρχονται» από το διάστημα; Θα καταφέρουν να ενωθούν όλα τα παιχνίδια ακόμα και αν δεν «μιλούν» την ίδια γλώσσα, ώστε να υπερασπιστούν το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι;»

Η ΙΚΕΑ, με την παιδική σειρά AFTONSPARV, σας καλεί να ταξιδέψετε στο διάστημα βλέποντας μέσα από τα μάτια των παιδιών. Αστροναύτες και εξωγήινοι, μία σκηνή από χαρτόνι, ένα διαστημόπλοιο, φιγούρες για κουκλοθέατρο, φωτιστικά, λευκά είδη για το κρεβάτι και μια κουρτίνα που λάμπει στο σκοτάδι, όλα εμπνευσμένα από μακρινούς γαλαξίες.

Τα παιδιά για την ΙΚΕΑ είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο και για αυτό και η στήριξη των δικαιωμάτων τους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας. Το κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του, έχει δικαίωμα στο παιχνίδι και αποτελεί υποχρέωση των ενηλίκων να παρέχουν και να προστατεύουν το δικαίωμα αυτό.

Το παιχνίδι έχει αναγνωριστεί από τη Διεθνή Σύµβαση για τα δικαιώµατα του παιδιού ως ένα αναγκαίο και απαραίτητο στοιχείο της ανάπτυξής τους

Η φαντασία στο παιχνίδι δεν έχει περιορισμούς. Φυσικά, τα παιδιά το ξέρουν αυτό. Η ικανότητα να μετατρέπουν τις καθημερινές δραστηριότητες σε παιχνίδι, μέσα και έξω από το σπίτι, είναι δεύτερη φύση για αυτά. Γι’ αυτό και η συλλογή AFTONSPARV της ΙΚΕΑ σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους παιχνιδιού, είτε αυτό είναι ενεργό παιχνίδι, δημιουργικό ή παιχνίδι ρόλων, σε οποιοδήποτε περιβάλλον – από την πρωινή πτήση με το διαστημόπλοιο, μέχρι τις ιστορίες για μακρινούς γαλαξίες πριν τον ύπνο.

Ανακαλύψτε τη νέα παιδική σειρά AFTONSPARV στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr και δείτε την νέα μικρού μήκους ταινία «Παιχνίδια Ενωμένα» στην ειδική σελίδα αφιερωμένη στη σειρά AFTONSPARV.

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.