Philips MMD booth-tour με τον Artem Khomenko: «Δυναμικό line-up με monitors που είναι game-changers»! (IFA 2019)

0

Η Philips MMD ανήκει στην αφρόκρεμα των κατασκευαστών monitors έχοντας εδώ και χρόνια μια αδιαμφισβήτητά δυναμική παρουσία που την έχει φέρει στις πρώτες θέσεις των κατασκευαστών monitors. Η αξιοπιστία, η υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα εξελιγμένα features και φυσικά ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των monitors της Philips MMD. Φυσικά όπως μπορείτε να φανταστείτε η γνωστή εταιρεία δεν θα μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη γιορτή των καταναλωτικών προϊόντων που διεξάγεται παραδοσιακά στο Βερολίνο, για αυτό και η Philips επέλεξε τη φετινή IFA για να μας παρουσιάσει ένα νέο line-up από πραγματικά αξιόλογα monitors που φιλοδοξούν να αποτελέσουν game-changers στην κατηγορία τους (αναλυτικά τα νέα monitors της Philips MMD μπορείτε να τα βρείτε εδώ).

Ο Artem Khomenko, Product Manager EMEA, MMD Monitors & Displays B.V., είχε την ευγενική καλοσύνη να μας ξεναγήσει στο booth της Philips MMD στην IFA και έτσι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τις καινοτόμες τεχνολογίες που μας έχει ετοιμάσει η γνωστή εταιρεία. Ξεκινώντας πρώτα από την Momentum, την προσπάθεια της MMD να κλέψει τις καρδιές των gamers και πράγματι αυτή η 55αρά κουκλίστική οθόνη με ενσωματωμένη τεχνολογία Ambiglow (για περισσότερη ατμόσφαιρα στα gaming sessions), αν μη τι άλλο μας έβγαλε έναν άκρως επιβλητικό χαρακτήρα.

Philips MMD Khomenko (1)

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο κ. Khomenko, η Momentum αποτελεί ουσιαστικά την προσπάθεια της Philips MMD να συνδυάσει τον κόσμο μιας τηλεόρασης με αυτόν ενός monitor. Ωστόσο, μπορεί να θυμίζει μια οποιαδήποτε έξυπνη τηλεόραση, ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με τις Smart Android TVs και αυτό γιατί πολύ απλά τα smart features μιας τηλεόρασης αυτού του ήχου αφαιρούν πόντους από την απόδοση της (που όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι στον κόσμο του gaming).

Philips MMD Khomenko (10)

Βέβαια στην Momentum (η οποία θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις στις 27 / 42 και 55 ίντσες και με διαφορετικές υλοποιήσεις) στην έκδοση των 120Hz, τα πάντα κινούνται smooth και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα – κόλλημα ή lag (σε αυτό βέβαια βοηθάει και η τεχνολογία Adaptive-Sync). Μάλιστα, ενσωματώνοντας την τεχνολογία Display HDR 1000 το χρωματικό αποτέλεσμα είναι τόσο ρεαλιστικό που αποτελεί ένα… μικρό έπος! Ο δε ήχος παράγεται από μια sound bar της Bowers & Wilkins, οπότε δεν επιδέχεται αμφισβήτησης για την εξαιρετική ποιότητα του.

Philips MMD Khomenko (5)

Philips MMD Khomenko (4)

Με την Momentum καθίσταται σαφές το ενδιαφέρον που δείχνει η Philips MMD προς τους gamers, ωστόσο στην IFA παρουσιάστηκαν και αρκετά προϊόντα, τα οποία εστιάζουν στο B2B κομμάτι της αγοράς και τα οποία έρχονται με μια σειρά από εξελιγμένα features που έχουν σαν στόχο να κάνουν τη ζωή του κάθε επαγγελματία αρκετά πιο εύκολη. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός docking δυνατότητων, αλλά και η εντυπωσιακή καμπυλότητα που φέρουν είναι βέβαιο ότι χαρίζουν στυλ και ευελιξία (αναλυτικά τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν μπορείτε να τα βρείτε εδώ).

Philips MMD Khomenko (7)

Ο Artem Khomenko στάθηκε στη φιλοσοφία που υιοθετεί η Philips MMD, η οποία επιχειρεί να συνδυάσει στυλ με εξελιγμένα features. Για παράδειγμα, μια τεχνολογία που δεν την βλέπεις σε άλλα monitors είναι η δυνατότητα που προσφέρει η 241BV1, η οποία ουσιαστικά χαμηλώνει το brightness (σκοτεινιάζει) στις πλευρές της οθόνης και έτσι «κόβει» τα αδιάκριτα βλέμματα, καθιστώντας την ιδανική ουσιαστικά για τράπεζες, οργανισμούς κι επιχειρήσεις ασφαλείας, όπου το ζήτημα του ιδιωτικότητας παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο! Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο κύριος Khomenko η Philips MMD δαπάνησε αρκετό effort για να μπορέσει να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη τεχνολογία και φυσικά έδωσε και αρκετούς πόρους. Δεν σας κρύβουμε πως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς μόλις ενεργοποιηθεί το privacy setting, ο χρήστης της συγκεκριμένης οθόνης μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο ότι δεν θα υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα.

Philips MMD Khomenko (9)

Μια οθόνη με business προσανατολισμό που σίγουρα κατάφερε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον ήταν η 439P9H, η οποία με την μοναδική κυρτότητα της χαρίζει σε κάθε επαγγελματία ένα πραγματικά τεράστιο οπτικό πεδίο. Σε σχετική (εύλογη) ερώτηση εάν το εν λόγω μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους… gamers, ο κ. Khomenko τόνισε ότι απευθύνεται μόνο στο B2B κομμάτι της αγοράς, καθώς είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη εποπτεία, ενώ επιπλέον είναι ιδανική για τη διαχείριση πολλαπλών tasks που τρέχουν ταυτόχρονα.

 

Παράλληλα, η Philips MMD επένδυσε και στην δημιουργία touch-based οθονών που είναι ιδανικές για επαγγελματικές χρήσεις. Δοκιμάζοντας τις συγκεκριμένες οθόνες, δεν σας κρύβουμε ότι μας γοήτευσε πολύ το touch point των δέκα σημείων, όπου το display δύναται να «αντιληφθεί» και τα δέκα δάχτυλα μας ταυτόχρονα, γεγονός που χαρίζει πολύ μεγάλη ευελιξία στον χρήστη. Και δεν ήταν μόνο αυτά, καθώς η δυνατότητα docking αλλάζει τα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο, κάνοντας το monitor ουσιαστικά το «κέντρο» του γραφείου.

Philips MMD Khomenko (3)

Ολοκληρώνοντας την περιήγηση μας ρωτήσαμε τον κύριο Khomenko για το πως η Philips MMD επιχειρεί να προστατεύσει το περιβάλλον και εκείνος μας απάντησε ότι έχει υιοθετήσει μια σειρά από green και energy efficient features, τα οποία καθιστούν τα προϊόντα της εταιρείας ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον. Με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και με 85% πλαστικό ανακυκλωμένο μετά τη κατανάλωση με την πιστοποίηση TCO edge, 100% χωρίς υδράργυρο, αλογόνο και PVC-BFR, τα monitors της Philips MMD σίγουρα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στον συγκεκριμένο τομέα.

Philips MMD Khomenko (8)

Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, είναι εμφανές ότι η Philips MMD κατάφερε για μια ακόμη φορά να κλέψει τις εντυπώσεις. Μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων, τα οποία απευθύνονται σε όλους τους users (και σε όλα τα πορτοφόλια), σίγουρα οι νέες οθόνες τους έχουν την στόφα του game-changer στην κατηγορία τους. Ανυπομονούμε να τα δούμε από κοντά για αναλυτικά reviews

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.