Ποιά είναι τα 4 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις στο ψυγείο;

0

Υπάρχει η άποψη σχεδόν σε όλους, ότι αν βάλεις τις τροφές στο ψυγείο θα κρατήσουν περισσότερο. Αυτό ισχύει για ορισμένες, αλλά για κάποιες άλλες απαγορεύεται πλήρως. Για τις περισσότερες σίγουρα δεν το ήξερες, γι’αυτό δώσε βάση.

1. Καφές

Σε πολλά σπίτια, έχεις παρατηρήσει ότι ο καφές βρίσκεται εντός του ψυγείου. Αυτό είναι λάθος μιας και ο καφές μπορεί να πάρει την γεύση των υπόλοιπων τροφών. Αν πάλι θες να αποθηκεύσεις μεγάλη ποσότητα καφέ, τότε μπορείς να το βάλεις σε ένα βάζο που θα βρίσκεται σε δροσερό σημείο.

coffee uses (4)

2. Λάδι

Απαράβατος κανόνας. Το λάδι δεν πρέπει να αποθηκεύεται ποτέ στο ψυγείο μιας και όπως είναι λογικό θα συμπυκνωθεί και θα χάσει όλες τις καλές του ιδιότητες.

ελαιολαδο (5)

3. Ψωμί

Είτε είναι το ψωμί απ’το φουρνό στο διπλανό στενό, είτε το ψωμί που σου έστειλε η γιαγιά απ’το χωριό, δεν πρέπει να το βάζεις στο ψυγείο. Δεν θα είναι μαλακό και φρέσκο μετά.

ψωμί

4. Κρεμμύδια

Αν τα βάλεις στο εσωτερικό του ψυγείου, τότε να ξέρεις ότι τα κρεμμύδια θα μουχλιάσουν πολύ γρήγορα. Εδώ σημαντικό είναι ότι αν τα βάλεις σε ένα δροσερό μέρος, τότε φρόντισε να μην είναι δίπλα στις πατάτες μιας και η επαφή θα τα κάνει να χαλάσουν.

onion

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.