Οι πολυκαφετιέρες της Delonghi φέρνουν άρωμα και γεύση στην IFA 2017!

0

Η Delonghi είναι μία παραδοσιακή δύναμη στον τομέα των μικροσυσκευών και ειδικότερα στις καφετιέρες, όπου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει τη δική της «παράδοση»! Η γνωστή κι αγαπημένη εταιρεία δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την έκθεση IFA 2017 στην οποία συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες κατασκευής καταναλωτικών προϊόντων.

Κάνοντας μία επίσκεψη στο booth της γνωστής ιταλικής εταιρείας, αμέσως οι πολυκαφετιέρες της Delonghi μας τράβηξαν την προσοχή, με την ξεχωριστή αισθητική τους, αλλά και το θεσπέσιο άρωμα που αναδύουν όλες οι καφετιέρες που ανήκουν στην οικογένεια των Dolce Gusto, προσφέροντας περισσότερα από 30 ζεστά ή κρύα ροφήματα με τη μορφή κάψουλας.

Η ποικιλία των ροφημάτων είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς,  ενώ όλες οι Dolce Gusto δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, να ρυθμίζει τη ροή και την ποσότητα του ποτού, δίνοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στην ευκολία χρήσης.

Εκπληκτικά σχέδια που συνδυάζουν άλλοτε φουτουριστικά και άλλοτε retro στοιχεία, οι προτάσεις της Delonghi αποτελούν «must» για όλους τους λάτρεις των ζεστών ή κρύων ροφημάτων που απολαμβάνουν την ευκολία που προσφέρουν οι καφετιέρες που λειτουργούν με κάψουλες.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.