Πως ένας θερμοστάτης μπορεί να έχει το σπίτι σου ζεστό όλη μέρα, με λιγότερα χρήματα!

0

Δε μπορούμε να αρνηθούμε πως το κρύο έχει μπεί για τα καλά και σιγά-σιγά ανάβουν τα καλοριφέρ, τα κλιματιστικά, οι θερμάστρες και ό,τι άλλο διαθέτουμε για θέρμανση. Ωστόσο, τα γνωστά προβλήματα παραμένουν στη ζωή μας: Αδυναμία ελέγχου της θερμοκρασίας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, σπατάλη ενέργειας, περισσότερη ζέστη απ’όση χρειαζόμαστε ή μικρότερη θερμοκρασία απ’ότι θέλουμε, με αποτέλεσμα και να πληρώνουμε, και να κρυώνουμε!

Η λύση είναι ένας έξυπνος θερμοστάτης, όπως αυτοί που βρήκαμε στη γκάμα της Hager. Οι θερμοστάτες αυτοί μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα από κάποιον ειδικό στη θέση του τωρινού, αναλογικού θερμοστάτη σας, χωρίς να τροποποιηθεί καθόλου η υπάρχουσα εγκατάσταση. Είναι ψηφιακοί, το οποίο σημαίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στη ρύθμιση της θερμοκρασίας και άρα μειωμένη κατανάλωση, αφού το σπίτι σας θα είναι ακριβώς στους «βαθμούς» που θέλετε. Επιπλέον, είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι ώστε να έχετε ακριβώς όση θέρμανση θέλετε, τη στιγμή που τη θέλετε.

hager-thermostates-2

Σε πρώτο επίπεδο, αυτονόητη είναι η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας του χώρου ανάλογα την ώρα αλλά και την ημέρα της εβδομάδας. Έτσι, μπορείτε να έχετε ζεστό σπίτι την ώρα που ξυπνάτε το πρωί, ή όταν γυρίζετε από τη δουλειά το βράδυ, αλλά και οι ώρες αυτές να προσαρμόζονται διαφορετικά το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας!

hager-thermostates-1

Σε δεύτερο επίπεδο, όμως, οι θερμοστάτες της Hager διαθέτουν έως 3 επίπεδα επιθυμητής θερμοκρασίας που μπορείτε να ορίσετε (π.χ. ένα για όσο κοιμάστε, ένα για το πρωί/μεσημέρι και ένα για τις νυχτερινές ώρες) αλλά και 3 προκαθορισμένα προγράμματα θερμοκρασίας/ώρας, συν ένα ακόμη «ελεύθερο» πρόγραμμα! Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα χρονοδιακόπτη με συγκεκριμένη θερμοκρασία για τρείς διαφορετικές χρονικές περιόδους μέσα στην ημέρα, ή να έχετε διαφορετικό πρόγραμμα για τις καθημερινές και διαφορετικό για τα σαββατοκύριακα!

hager-thermostates-1-large

Για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, οι χρονοδιακόπτες της Hager διαθέτουν έξυπνο λογισμικό PID που «μαθαίνει» και προσαρμόζει τη λειτουργία του σε κάθε χώρο ξεχωριστά. Ειδικά η ασύρματη έκδοση  σας δίνει και τη δυνατότητα να ελέγχετε τη θερμοκρασία από όποιο χώρο του σπιτιού και αν βρίσκεστε ενώ δέχεται και τηλεφωνική εντολή αν βρίσκεστε κάπου εκτός. Η αντιπαγετική προστασία που διαθέτουν σας εξασφαλίζει σε περίπτωση μακράς απουσίας (για πολυήμερες διακοπές ή ταξίδια).

hager-thermostates-3

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μοντέλων με ή χωρίς φωτιζόμενη οθόνη, με ασύρματο ή μη έλεγχο και με διαφορετικό αριθμό προγραμμάτων, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Και φυσικά ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του σπιτιού σας, με το σχεδιασμό και το λευκό τους χρώμα. Ζήστε τον πιό… χουχουλιάρικο χειμώνα από φέτος και μη χάνετε άλλο χρόνο. Το σπίτι σας θα είναι πλέον πιό ζεστό από ποτέ, χάρη σε ένα απλό, αλλά πανέξυπνο θερμοστάτη!

Δείτε τους στο www.hager.gr!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.