Πώς να καθαρίσεις σωστά τις ξύλινες καρέκλες της βεράντας!

0

Ήρθε η εποχή που αρχίζει να μας βρίσκει ο χρόνος περισσότερο στην βεράντα παρά μέσα στο σπίτι. Το αεράκι ενδείκνυται γι’αυτή την περίπτωση. Ωστόσο, μήπως ήρθε και η στιγμή να αρχίσεις να περιποιείς τον χώρο και τα έπιπλα;

Σήμερα, θα μείνουμε στο κομμάτι των επίπλων. Αν στην βεράντα σου έχεις ξύλινες καρέκλες και τραπέζι, τότε χρειάζονται καθάρισμα και προσοχή ακόμα κι αν το ξύλο είναι κατάλληλο για τις διάφορες αλλαγές του καιρού. Μπορεί να έχουν δυνατές αντοχές στην φθορά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς την συντήρηση τους μία στο τόσο.

ξυλινα επιπλα

Για το καθάρισμα τους από λεκέδες, θα χρειαστείς 3,5 φλυτζάνια σκόνη λευκαντικού κατάλληλο για επιφάνειες από ξύλο μέσα σε μια μικρή λεκάνη με ζεστό νερό. Άρχισε να τρίβεις σιγά το σημείο με τον λεκέ με την βούρτσα με μαλακές τρίχες.

Αν παρατηρήσεις σκουριά, τότε χρησιμοποίησε λεπτό γυαλόχαρτο. Τρίψε κατά μήκος της επιφάνειας που έχει το πρόβλημα και θα δεις ότι θα καθαρίσει την σκουριά ή ακόμα και τις κουτσουλιές πουλιών. Τα έπιπλα όσο να πεις, είναι εκτεθειμένα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.