Premium15: Ασύρματα ακουστικά Bluetooth με απίστευτες δυνατότητες

0

Αν περνάτε αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού ή αν θέλετε να απομονωθείτε στο σπίτι ή στο γραφείο απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, είναι σχεδόν απαραίτητο ένα ζευγάρι ακουστικά, το οποίο πρέπει να συνδυάζει τέσσερα πράγματα: πρακτικότητα για να σας κάνει εύκολη τη ζωή, πληρότητα γιατί όλα πρέπει να γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, εργονομία γιατί το «φοράτε» πάνω σας και φυσικά, εξαιρετική απόδοση. E… αν είναι ασύρματο, όπως το headset που σας παρουσιάζουμε, ακόμα καλύτερα!

Ίσως να ακούγεται απίστευτο αλλά στη Smart Electronics τα βρήκαμε όλα αυτά, στο ασύρματο, πτυσσόμενο σετ ακουστικών Premium15 μόνο με 12,50€ !!! Πως λέμε απίστευτο κι όμως αληθινό;

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ακουστικών που έχει επένδυση από μαλακό υλικό στο εσωτερικό του, και έτσι δεν ακουμπάει το πλαστικό στο κεφάλι σας ώστε να μην σας κουράζει.

Αντίστοιχα άνετα είναι τα μαξιλαράκια στα ηχεία, καθιστώντας το μία ιδανική λύση για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με διαλείμματα μόνο όποτε θέλετε εσείς, και όχι… «αναγκαστικά» λόγω άβολης χρήσης.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι το ότι είναι πτυσσόμενο, κοινώς «σπαστό». Έτσι μπορείτε να «κλείσετε» τους βραχιόνες με μια απλή κίνηση και να μειώσετε το μέγεθός του στο μισό. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρεται πανεύκολα μέσα στην τσάντα, το backpack, τη βαλίτσα σας, με μεγάλη άνεση, χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο!

Ο κεντρικός βραχίονας είναι ρυθμιζόμενος στο μέγεθος του κεφαλιού σας, ενώ και τα earcups έχουν περιθώριο για να κάνουν αυτόματα διακριτικές ευέλικτες κινήσεις, ώστε να προσαρμόζονται στις φυσικές κινήσεις σας.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό τους, είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν και ως ενσύρματα, με ένα τυπικό στερεοφωνικό καλώδιο 3.5mm (παρέχεται στη συσκευασία), αλλά και ως ασύρματα μέσω Bluetooth.

Το P15 headset υποστηρίζει Bluetooth 4.2 συνδεσιμότητα και είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα ή παλαιότερα smartphones/tablets, αλλά και τη λειτουργία EDR (Enhanced Data Rate) για ακόμα πιο άμεση απόκριση, ενώ έχει εμβέλεια 10 μέτρων.

Επιπλέον, τα συγκεκριμένα ακουστικά υποστηρίζουν το ασύρματο πρωτόκολλο A2DP, που σημαίνει ότι (αν το υποστηρίζει και το smartphone σας), μπορείτε να έχετε συνδεδεμένη κι άλλη Bluetooth συσκευή συνδεδεμένα ταυτόχρονα με το κινητό (π.χ. το έξυπνο ρολόι σας)!

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο όμορφα και πρακτικά είναι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη απλούστατη διαδικασία Bluetooth pairing με το smartphone σας. Ενεργοποιείτε το Bluetooth στο κινητό σας, αυτό εντοπίζει αυτόματα τα ακουστικά και στη συνέχεια απλά τα επιλέγετε για να συνδεθούν. Θα ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο από τα ακουστικά που θα επιβεβαιώνει πως συνδέθηκαν.

Βέβαια έχετε τη δυνατότητα να τα συνδέσετε επίσης σε tablet, MP3 player, υπολογιστή, κ.ά., για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής.

Στην περίπτωση του smartphone όμως μπορούν να λειτουργήσουν και ως ασύρματο handsfree για τις κλήσεις σας, με λειτουργίες αποδοχής, τερματισμού και επανάκλησης. Διαθέτουν ειδική τεχνολογία μείωσης θορύβου (noise reduction) μέσω DPS (digital signal processor).

Χωρίς ξεχωριστό ενσύρματο remote, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα ακουστικά έχουν όλα τα απαραίτητα πλήκτρα ελέγχου επάνω τους. Έτσι μπορείτε με απλές κινήσεις να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, να αλλάζετε μουσικά κομμάτια, κτλ.

Ιδανικό για τις διακοπές, τη δουλειά, το γυμναστήριο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το σπίτι και γενικά όπου θέλετε να απολαμβάνετε τη μουσική με τέρμα τα γκάζια, χωρίς να σας ενοχλούν -πως λέμε γράψτε τον κόσμο στ’ ακουστικά σας; – αλλά και χωρίς να ενοχλείτε…

Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω microUSB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία), με την αυτονομία της να φτάνει τις 15 ώρες αναμονής και 6 ώρες χρήσης.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε ασύρματη επικοινωνία και ψυχαγωγία, στη βόλτα, στη δουλειά, στο γυμναστήριο και στο σπίτι!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.