Προστατευτικά κάγκελα Protex. Απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά στο μπαλκόνι!

0

Όλοι οι γονείς (πρέπει να) έχουν στο μυαλό τους διαρκώς την προστασία των παιδιών τους από πιθανούς κινδύνους παντού και πάντα, φυσικά και στο μπαλκόνι και τη βεράντα του σπιτιού. Το… κενό ασφαλείας σε μπαλκόνια και βεράντες έρχεται να το καλύψει η Protex, με τα πρόσθετα προστατευτικά παιδικά κάγκελα που παράγει και τοποθετεί από το 1978 σε όλη την Ελλάδα.

Τα προστατευτικά κάγκελα Protex είναι ειδικά μελετημένα για παιδιά. Τοποθετούνται στο υπάρχον κάγκελο του μπαλκονιού σας, ανεβάζοντάς το στο κατάλληλο ύψος που δεν επιτρέπει στο παιδί να σκαρφαλώσει και να κινδυνεύσει. Τα κάθετα στοιχεία των καγκέλων απέχουν μόλις 9 εκατοστά μεταξύ τους, ώστε να είναι αδύνατον για ένα παιδί να περάσει ανάμεσά τους.

Τα προστατευτικά κάγκελα για παιδιά της Protex διατίθενται σε 4 ύψη (40,45,50, 55 cm ή και ψηλότερα κατόπιν παραγγελίας) και ξεχωρίζουν γιατί είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό PVC και Polypropylen: Δεν παραμορφώνονται, δεν σπάνε και επανέρχονται πάντα στο αρχικό τους σχήμα, αντέχοντας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η μελέτη και η εγκατάσταση γίνεται από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Protex που προσαρμόζουν τα προστατευτικά παιδικά κάγκελα σε οποιοδήποτε είδος κουπαστής (μεταλλική, μαρμάρινη, γυάλινη, τοίχο κλπ) με εγγυημένη σταθερότητα, δημιουργώντας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Χιλιάδες οικογένειες αλλά και οργανισμοί όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιλέγουν προστατευτικά παιδικά κάγκελα Protex για την ασφάλεια των παιδιών. Κάντε κι εσείς άμεσα τη σωστή και λογική επιλογή Protex με το μυαλό στα… (προστατευτικά) κάγκελα!

www.protex.gr & 210 2462204

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.