Πρώτη ματιά στην νέα υπέροχη κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 της NEF – NEF

0

Χρώματα, σχέδια και μυρωδιές φέρνουν επίσημα την άνοιξη σε ένα χώρο. Την εποχή αυτή το σπίτι γίνεται το σημείο αναφοράς για μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου επηρεάζεται από τις ανάγκες μας,αλλά και από τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο του interior design. Παίρνουμε μία ιδέα από την νέα κολεξιόν της NEF – NEF για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Επιλέξαμε μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτι από την νέα κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 της NEF – NEF και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

To 2020 έχει σφραγιστεί από μια μεγάλη και δυνατή στροφή στο Biophilia Design. Πρόκειται για την τάση που συνδέεται με την οικολογική συνείδηση, κι αυτό στο χώρο του σχεδιασμού μεταφράζεται σε υλικά, χρώματα και σχέδια που πλησιάζουν τα στοιχεία της φύσης.

Στα χρώματα μεγάλη είσοδο κάνουν το πράσινο και το κίτρινο σε διάφορες αποχρώσεις.
Τα ζεστά φυσικά – neutral που πάντα συνδυάζονται όμορφα και δημιουργούν μια Zen – like αισθητική,
καθώς και αρκετοί θηλυκοί τόνοι, από το blush pink μέχρι το σάπιο μήλο. Επίσης, προτείνονται πολλά μπλε που θυμίζουν θάλασσα και ουρανό με βασικότερο το navy blue.

Μεγάλη τάση του καλοκαιριού θα είναι και οι high contrast συνδυασμοί που μπορείτε να πετύχετε εύκολα με διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα.

Στα σχέδια η φύση μας « φέρνει » πολλά floral, αλλά και φυλλώδη patterns. Η εποχή των ´60 s – ´70 s συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον στη μόδα και μαζί με αυτήν συνεχίζουν και τα γεωμετρικά σχέδια.

Όλα τα παραπάνω απεικονίζουν τις γενικές τάσεις στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να ανακαινίσετε όλο το σπίτι για να έχετε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.
Να θυμάστε ότι μικρές πινελιές αρκούν για να αλλάξουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού και να ανανεώσουν τη διάθεση σας.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.