«Ώρα για Φαγητό»: Βρήκαμε από που είναι οι συσκευές στην εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου

0

Φέτος τον χειμώνα, οι οικιακές συσκευές της LG, βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, στην εκπομπή μαγειρικής του ΣΚΑΪ, «Ώρα για Φαγητό».

Στην εκπομπή, που προβάλλεται καθημερινά στις 11:30, η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αποκαλύπτει μαγειρικά μυστικά και λαχταριστές συνταγές για τους λάτρεις του φαγητού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εκπομπή, η LG εξόπλισε το studio της δημοφιλούς σεφ με προηγμένες οικιακές συσκευές και συγκεκριμένα με το πλυντήριο πιάτων με τεχνολογία Quadwash Steam και το Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης (Multidoor).

ώρα για φαγητό

Η LG στην εκπομπή «Ώρα για Φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η αγαπημένη σεφ, κατά την προετοιμασία κάθε νόστιμης συνταγής, χρησιμοποιεί υλικά που βρίσκονται στο πρωτοποριακό Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης (Multi Door) Total No Frost. Χάρη στο InstaView Door-in-Door® της LG, η σεφ αρκεί να χτυπήσει δύο φορές επάνω στην κομψή γυάλινη οθόνη και να δει το περιεχόμενο, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει την πόρτα, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια. Επιπλέον, τοποθετώντας διαφορετικά φαγητά μέσα στο ψυγείο, ελαχιστοποιούνται οι οσμές, χάρη στο μοναδικό Πολυεπίπεδο Φίλτρο 2 Βημάτων, Pure n Fresh που φιλτράρει τον αέρα. Τέλος, ο Γραμμικός Συμπιεστής Ιnverter της LG, που βρίσκεται στην καρδιά των ψυγείων, φροντίζει την αθόρυβη και ανθεκτική λειτουργία, ενώ διαθέτει 10ετή Εγγύηση.

Τεχνολογία και μαγειρική σε έναν μοναδικό συνδυασμό

Όσον αφορά στην ακαταστασία που δημιουργείται από την μαγειρική, αναλαμβάνει το πλυντήριο πιάτων με τεχνολογία Quadwash της LG, εξασφαλίζοντας πραγματικά καθαρά πιάτα! Μέγιστος καθαρισμός με ένα μόνο πέρασμα, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Παράλληλα, ο ατμός TrueSteam™ κάνει τα πιάτα ακόμα πιο αστραφτερά και βοηθάει στη μείωση των κηλίδων από το νερό. Για εξαιρετική ευκολία και εργονομία, οι εύκολα ρυθμιζόμενες σχάρες μπορούν να προσαρμοστούν σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Επιπλέον, ο κινητήρας Inverter Direct Drive, διασφαλίζει την απόδοση και αξιοπιστία, ενώ τα κάνει να ξεχωρίζουν ως ένα από τα πιο αθόρυβα πλυντήρια πιάτων στην κατηγορία τους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.